Witam.
Chce kupić Garmina 310XT i znalazłem takiego w Poznaniu czyli pod ręką. Na allegro mają konto jako GPS Partner z kolei ich sklep internetowy to Centrum Kierowcy i pod taką samą nazwą prowadzą sprzedaż stacjonarną. Od czasu do czasu przejeżdżam obok tego sklepu. Ze względu na dodatkową 12-miesięczną gwarancję chciałem zapytać czy ktoś coś u nich kupował i jakie ma z nimi doświadczenia.
Czy ktoś kupował w centrumkierowcy.pl vel GPS Partner P-ń?
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
2 negatywy, które dotyczą trochę błachych spraw więc nic tylko iść osobiście, zagadać, dowiedzieć się co i jak, i kupić 

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
tak tak, opinie na allegro już sprawdziłem i już z nimi gadałem
ale brak jakichkolwiek opinii na ceneo trochę wyostrza moją czujność 
Od ręki mógłbym kupić np w Azymucie, który ma dobre opinie ale za GPS Partner przemawia jednak lokalizacja i jak już miną te 2 lata gwarancji producenta to mam ich przez rok pod ręką, nie muszę się bawić w wysyłki itp.
Zatem jeszcze raz zwracam się Was z apelem
Czy ktoś osobiście korzystał z ich usług?

Od ręki mógłbym kupić np w Azymucie, który ma dobre opinie ale za GPS Partner przemawia jednak lokalizacja i jak już miną te 2 lata gwarancji producenta to mam ich przez rok pod ręką, nie muszę się bawić w wysyłki itp.
Zatem jeszcze raz zwracam się Was z apelem

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Opinie na allegro czesto nie wiele mowia. Jeden sprzedawca handlowal podrobkami, a mial niemal same pozytywy, ludzi nawet nie wiedzieli ze kupowali podrobki i byli zadowoleni.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Azymut daje nadal 3 lata. Ale jak napisałem wcześniej fajnie byłoby kupić w sklepie stacjonarnym, który mam pod nosem (zresztą jak wcześniej pisałem od czasu do czasu przejeżdżam ulicą Obornicką a sklep już od wielu lat tam jest). Oczywiście Azymut biorę pod uwagę choć osobiście z nimi też nie miałem do czynienia.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Koniec końców jednak kupiłem w Azymucie także temat można albo zamknąć albo wywalić.