sklep.bcmnowatex.com.pl - ciuchy made in Poland.

Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Natrafiłem na polską firmę, która produkuje i sprzedaje ciuchy do rowerowania,biegania i triatlonowania. Znalazłem jeden z ich produktów w GoSporcie, a firmę wyszukałem w necie.

Pomyślałem, że warto zrobić im reklamę. Najwyraźniej nie trzeba produkować w chinach, aby ceny były "niskie" - w Polsce też wystarczy.

http://sklep.bcmnowatex.com.pl
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
harti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Fajna strona
Po przelaczeniu na funty niektore produkty z promocji sa za 0 £ :)
Na przyklad ta kurtka http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/ ... zolta.html
Chyba zamowie skoro za darmo ;)
yaro1986
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Firma jest znan glownie z ciuchow kolarskich, jest bardzo popularna wsrod naszych kolarzy. Ciuchy sa bardzo dobrze uszyte. Materialy, przyzwoitej jakosci, i co wazne trwale. Nie wiem jak w w ciuchach do biegania ale w rowerowych jest pewna mozilwosc konfiguracji stroju.
Niestety jak chyba wszyscy Polscy producenci strojow rowerowych wstawiaja badziewne suwaki. Nie rozumiem czemu nie mozna wsadzic porzadnego zamka. Mam trzy bluzy z nowatexu i we wszystkich byly z tym klopoty. JEdna bluza ma 6 lat, trzyma sie dobrze ale zamek wymienialem po miesiacu. Po wstawieniu ykk jest spokoj. Jesli stroje biegowe (sam czesto biegam w rowerowych) sa tak dobre jak rowerowe, to smialo moge polecic. Jak ktos chce zakupic to warto odwiedzic jakies stoisko na maratonach rowerowych. Nie wiem jak obecnie ale kiedys na takich stoiskach bylo taniej niz na ich stronie.
ODPOWIEDZ