Sklep Bydgoszcz

LukasSs
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam
Chcę rozpocząć moją przygodę z bieganiem dużo czytałem na ten temat w internecie i wszędzie piszą że potrzebne są specjalne buty do biegania. Czy znacie może jakieś dobre sklepy biegowe w Bydgoszczy w których są dobre buty ale w nie za dużych cenach i w których jest dobra obsługa która doradzi jakie buty dla mnie będą najlepsze.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W Bydgoszczy był RunPoint ale z tego co pisali na stronie i forum to w likwidacji.
feelipe
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Niestety runpointa juz nie ma :( a fajny sklepk byl, ludzie sie znali na rzeczy i pro podejscie do klienta. Jak kupowalem buty w nike w gp to trafilem na nawet kumatego sprzedawce i dobral mi buty do moich potrzeb. jak chcesz dobre buty i w miare tanie to w decathlonie sie wyprzedaze zaczynaja i mozna pare groszy zaoszczedzic :)
Obrazek
kecyrf
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

no to jak z tymi sklepami dla biegaczy w bydgoszczy? nie ma żadnego? a może jest? chodzi mi o taki gdzie mogą dobrać mi rodzaj obuwia.
[url=http://runmania.com/rlog/?u=kecyrf][img]http://runmania.com/f/0747368f5efc151eb0792cdda542349a.gif[/img][/url]
czonek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Bydgoski RunPoint zlikwidował sklep, ale istnieje w internecie i ma w Bydgoszczy magazyn, gdzie można odebrać zamówiony przez internet towar, ale nie wiem czy doradzą ci w doborze obuwia tak jak robili to w sklepie w realu.
ODPOWIEDZ