Wyprzedaże, ale kiedy?

Duncan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tak powoli przymierzam się do kupna butów i chcę się dowiedzieć kiedy polować na okazje w sklepach. Czy sklepy biegowe robią wyprzedaże tak jak reszta rynku koło stycznia/lutego i pod koniec wakacji? Czy takie akcje są ogłaszane wcześniej? Jak to wygląda w np. Decathlonie?
New Balance but biegowy
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W zeszłym roku np w intersporcie wyprzedaż był od grudnia, mnóstwo asicsów pamiętam było w dobrych cenach, sam kupiłem 2140 za 219, w decathlonie z kolei pamiętam były ciekawe buty po nowym roku, sam żałuję, ze nie wziąłem, na zapas, asics kayano, były po 199
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Niestety wyprzedaże biegowych kolekcji się już kończą, chociaż ostatnio widziałem dobre ceny w Sizeerze, w Intersporcie - szczególnie kilka ostatnich par przecenione o jakieś 50 procent, w Nike również było trochę butów w dobrych cenach.
Nie orientuję się jak jest w przypadku Decathlonu, może wysek powie.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
bobkriz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja byłem ostatnio w Decathlonie w Gliwicach.
O jakichś wielkich przecenach nie można mówić. Były pojedyncze pary w kosmicznych rozmiarach taniej, a poza tym nic więcej.
Asics'y Gt-2150, które ostatnio kupiłem za 3 stówy z hakiem były po 400,- bodajże, a te same damskie kosztowały 479,-. Drogo i wybór niewielki. W zasadzie tylko Asics'y, trochę Mizuno i Kalenji.
ODPOWIEDZ