Komentarz do Rankingu Sklepów z Magazynu Bieganie

qjonik
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

marek81 pisze: Oceniając sklep oceniasz obsługę, asortyment i ceny. Nie obchodzi mnie to czy robią jaską imprezę czy zamalowali płot na wyścigach czy może są fri :oczko:
kupuje buty czy kurtkę a nie spotkanie z wieloskokiem i oceniam sklep przez pryzmat tego czy jestem zadowolony z zakupów a nie z imprezy :oczko:
Jak mi sprzedadzą np: złe buty to mam być szczęśliwy za to, że mogę w tych złych butach pobiegać z właścicielem sklepu? :oczko:

Zgodzę się z tym, iż pomysł trafiony. Ale w tym wypadku to nie jest argument. To duży plus dla właściciela jako człowieka. Dla sklepu z mojego punktu widzenia - żaden.
To tak jakbym miał oceniać bieganie.pl za to, że przemalowali logo na czerwono czy różowo :bum:

A moim zdaniem inne rzeczy związane ze sklepem również należy wziąć pod uwagę - z tym że powinny mieć dużo mniejszy wpływ na końcową ocenę niż np obsługa, asortyment czy ceny. Ale oczywiście jest to moje zdanie- mocno subiektywne. Tak samo dla kogoś innego równie ważny może być wystrój wnętrza. Zresztą chyba padło już zdanie że test był subiektywny? Ważne, żeby opisy sklepów były na tyle jasne i obszerne, by każdy mógł sam ocenić, który sklep najbardziej mu odpowiada (biorąc pod uwagę np tylko asortyment i obsługę czy cenę). Czy tak jest to nie wiem, bo przyznam się, że nie czytałem jeszcze całego artykułu..
Obrazek
New Balance but biegowy
michu77
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Podoba mi się że taki ranking wogóle powstał, chociaż nie jest on wolny od wad - zestawienie przeczytałem z zainteresowaniem. Zresztą to darmowa reklama dla sklepów, nawet gdy jest niekoniecznie pozytywna. Ktoś kto dopiero zaczyna przygodę z bieganiem - niekoniecznie orientuje się, gdzie w jego mieście znajdują się odpowiednie sklepy i pewnie wybierze się na zakupy do jakiejś popularnej sieci w galerii handlowej.

Swoją własną opinię mogę jedynie skonfrontować z oceną o poznańskich sklepach - i... chociaż dawno już butów w nich nie kupowałem, to widzę że nic się nie zmieniło. Jeden ze sklepów, w którym klientce nie udało się przymierzyć żadnego obuwia, rozpoznałbym z opisu nawet gdyby nie było nazwy tego sklepu.

:hahaha:
bansen
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

adamg pisze:Witam!
przebieszke bieżni
Nie rozumiem jednego, jak w sąsiednich wersach można napisać te słowa raz poprawnie, a raz z błędem :/

A wracając do meritum - magazyn Bieganie ma jedną zaletę: jest. Poza tym to amatorka na poziomie NPM czy Rowertour. Czasem trafi się fajny artykuł, ale testy to przecież wszystkie tam są na odwal się.

Ale i tak wolę to, niż lansiarski RunnersWorld...
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bansen pisze:magazyn Bieganie ma jedną zaletę: jest. Poza tym to amatorka na poziomie NPM czy Rowertour
wg mnie przesada - uważam, że Bieganie trzyma dość wysoki ogólny poziom, kilka sekcji jest naprawdę dobrych - art. treningowe Nagórka, pojedynki z przeszłości, zdrowie i dieta, b. ciekawe "tematy numeru"...
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
fredkampinos
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 44
Życiówka w maratonie: 3,47

Nieprzeczytany post

A ja kupiłem w Studio Sport najlepsze buty i najlepsze ciuchy. Jednym słowem pełen profesjonalizm, chylę czoła i będę dalej tam kupował. Warszawska konkurencja może się od nich wiele nauczyć. Ale uważam że na Broniewskiego czas trochę wolniej płynie. Pan Ryszard bazując tylko na swojej wiedzy, doświadczeniu i renomie będzie musiał się pogodzić, że ktoś go "podgryza". A może trzeba połączyć tradycję i doświadczenie z nowoczesnością. Trzymam kciuki.
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W Poznańskich sklepach brakuje tylko szerokiego asortymentu ciuchów. Jak na 2 sklepy na wielkie miasto + Decathlon i InterSport to mają mały asortyment. Szukam singlet'ów i nigdzie s i xs nie mają :)
Ogólnie zadowolony z obsługi w obu sklepach bo doradzają, organizują FOOT ID oraz Wideoanalizę Brooksa, właściciele mają biegową historię tylko ten asortyment (zwłaszcza odzieżowy) mógłby być szerszy.
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
ODPOWIEDZ