ASICS Outlet Wrocław
- terenowiec
- Wyga
- Życiówka na 10k: 42
- Życiówka w maratonie: brak
Niestety, kolejne próby zalogowania się i rejestracji nie powiodły się. Pojawiają się jakieś komunikaty w języku angielskim, że coś jest nie tak. Czy można zarezerwować termin inaczej niż przez tę stronę?
- Ulla
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:46:24
- Życiówka w maratonie: 03:48:13
Tym razem zapraszamy na Super Czwarte(21.11.13) Beda bardzo artakcyjne rabaty! -20% na caly asortymeny sklepu(poza "Sensacyjna 6")
Zapraszamy!
Zapraszamy!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48 min 28 sek
Macie jakies promocje na buty, bo wiem ze czesto mozna trafic na fajne wyprzedaże. Niestety nie mam jak tam zagladac co chwile bo nie jestem z wrocławia
Blog http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... 10#p630610
Komentarze http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=38120
Czasem by móc biec dalej trzeba na chwilę się zatrzymać
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Niestety kontakt z tym sklepem jest ciezki.kamel89 pisze:Macie jakies promocje na buty, bo wiem ze czesto mozna trafic na fajne wyprzedaże. Niestety nie mam jak tam zagladac co chwile bo nie jestem z wrocławia
Maja profil na FB, ale z odpowiedzia na zadane tam pytania sie nie kwapia.
Na 2 wyslane maile, oba bez odpowiedzi, zwrocenie uwagi na FB poskutkowalo odpowiedzia "zadnego maila nie otrzymalismy".
Moze to polityka asicsa zeby nie publikowac informacji o asortymencie i cenach?
Dodam ze moje pytania nawet nie dotyczyly cen a dostepnosci konkretnego modelu i rozmiaru.
Sam jestem z Wroclawia, ale nie usmiecha mi sie 30-40min jazda (i stanie w korkach w centrum) zeby wejsc do sklepu i po 3min z niego wyjsc...
Przydala by sie jakas podstawowa strona z tabelka, moze nawet arkusze excel umieszczony na FB z informacja co obecnie mozna kupic.
W dobie internetu i niesamowicie rozwinietych sklepow internetowych, o outlecie asicsa wiadomo tylko tyle... ze jest.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48 min 28 sek
Zgadzam się z tym, internet to podstawa. Dobra reklama, rozpiska co w promocji itp przekłada się na sprzedaż
Blog http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... 10#p630610
-
- Wyga
Ja muszę trochę wziąć ich w obronę - to jest typowy sklep/outlet a nie sklep internetowy który żyje z umieszczania oferty w internecie - przynajmniej teoretycznie zasada działania outletu powoduje, że w wypadku braku jakiegoś produktu brak możliwości domówienia (końcówki serii).purple pisze:Niestety kontakt z tym sklepem jest ciezki.kamel89 pisze:Macie jakies promocje na buty, bo wiem ze czesto mozna trafic na fajne wyprzedaże. Niestety nie mam jak tam zagladac co chwile bo nie jestem z wrocławia
Maja profil na FB, ale z odpowiedzia na zadane tam pytania sie nie kwapia.
Na 2 wyslane maile, oba bez odpowiedzi, zwrocenie uwagi na FB poskutkowalo odpowiedzia "zadnego maila nie otrzymalismy".
Moze to polityka asicsa zeby nie publikowac informacji o asortymencie i cenach?
Dodam ze moje pytania nawet nie dotyczyly cen a dostepnosci konkretnego modelu i rozmiaru.
Sam jestem z Wroclawia, ale nie usmiecha mi sie 30-40min jazda (i stanie w korkach w centrum) zeby wejsc do sklepu i po 3min z niego wyjsc...
Przydala by sie jakas podstawowa strona z tabelka, moze nawet arkusze excel umieszczony na FB z informacja co obecnie mozna kupic.
W dobie internetu i niesamowicie rozwinietych sklepow internetowych, o outlecie asicsa wiadomo tylko tyle... ze jest.
-
- Wyga
Masz w zupelnosci racje.FNW pisze: Ja muszę trochę wziąć ich w obronę - to jest typowy sklep/outlet a nie sklep internetowy który żyje z umieszczania oferty w internecie - przynajmniej teoretycznie zasada działania outletu powoduje, że w wypadku braku jakiegoś produktu brak możliwości domówienia (końcówki serii).
Ale w jakis sposob sklep musi ewidencjonowac to co ma na sklepie, to co przychodzi dostawa, zostaje sprzedane i zalega w magazynie.
I w tym wypadku pojawia sie problem.
Bo najpierw sa ogloszenia np "juz za tydzien wyprzedaz cumulusow", za tym idzie proste pytanie czy dostepny jest/bedzie nr 44 i 44,5.
I to powinno pociagac za soba najzwyklejsza reakcje sprawdzenie stanu co jest "na sklepie" i odpowiedz tak lub nie.
Niestety takiej reakcji nie ma, a z racji tego ze outlet miejscie sie daleko od przyslowiowego centrum, nie kazdy ma czas i ochote by wejsc uslyszec "nie ma" i wyjsc z niczym.
-
- Wyga
W tamtym roku na jesień na FB i tutaj na forum pojawiła się informacja o promocji na buty (ja kupiłem 2 pary trainterów po 199 zł) zadzwoniłem z samego rana - sprawdzili mi rozmiar - odłożyli i przyjechałem ponad 100 km w jedną stronę bo po odliczeniu paliwa i tak się opłacało. Więc proponuję zadzwonić - zdecydowanie łatwiej im z telefonem pójść na zaplecze i zobaczyć co zostało lub sprawdzić w komputerze "na gorąco"purple pisze:Masz w zupelnosci racje.FNW pisze: Ja muszę trochę wziąć ich w obronę - to jest typowy sklep/outlet a nie sklep internetowy który żyje z umieszczania oferty w internecie - przynajmniej teoretycznie zasada działania outletu powoduje, że w wypadku braku jakiegoś produktu brak możliwości domówienia (końcówki serii).
Ale w jakis sposob sklep musi ewidencjonowac to co ma na sklepie, to co przychodzi dostawa, zostaje sprzedane i zalega w magazynie.
I w tym wypadku pojawia sie problem.
Bo najpierw sa ogloszenia np "juz za tydzien wyprzedaz cumulusow", za tym idzie proste pytanie czy dostepny jest/bedzie nr 44 i 44,5.
I to powinno pociagac za soba najzwyklejsza reakcje sprawdzenie stanu co jest "na sklepie" i odpowiedz tak lub nie.
Niestety takiej reakcji nie ma, a z racji tego ze outlet miejscie sie daleko od przyslowiowego centrum, nie kazdy ma czas i ochote by wejsc uslyszec "nie ma" i wyjsc z niczym.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 49.42
Jak na outlet to ceny są dosyć wysokie. Wiele par da się kupić taniej gdzie indziej, ale przyznaję, że w czasie wyprzedaży dało się wyrwać fajny model w umiarkowanej cenie. Na minus sklepu zaliczam obsługę, która klientem interesuje się w momencie, gdy podchodzi do kasy.
-
- Rozgrzewający Się
Sorki, że odkopuję ale mam całkiem dobre wrażenia po wizycie w tym sklepie. Byłem w ost. sobotę i właściwie jak tylko dotarłem do półek pojawił się sprzedawca. Sympatyczny, nie nachalny, pomimo, że było parę osób w sklepie to co chwilę latał i wynajdywał mi nowe buty do przymiarki. Na koniec poradził jak zacząć aby się nie zniechęcić (w sumie nic specjalnego jak się czyta forum) i życzył powodzenia. Nie chcę aby to wyglądało na jakąś ukrytą reklamę, po prostu byłem miło zaskoczony obsługą.
Może miałem szczęście trafić na dobrego sprzedawcę
Może miałem szczęście trafić na dobrego sprzedawcę