ASICS Outlet Wrocław

Awatar użytkownika
terenowiec
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 42
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Niestety, kolejne próby zalogowania się i rejestracji nie powiodły się. Pojawiają się jakieś komunikaty w języku angielskim, że coś jest nie tak. Czy można zarezerwować termin inaczej niż przez tę stronę?
PKO
Awatar użytkownika
Ulla
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:46:24
Życiówka w maratonie: 03:48:13

Nieprzeczytany post

Tym razem zapraszamy na Super Czwarte(21.11.13) Beda bardzo artakcyjne rabaty! -20% na caly asortymeny sklepu(poza "Sensacyjna 6")
Zapraszamy!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Ulla
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:46:24
Życiówka w maratonie: 03:48:13

Nieprzeczytany post

Grudniowe promocje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kamel89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48 min 28 sek

Nieprzeczytany post

Macie jakies promocje na buty, bo wiem ze czesto mozna trafic na fajne wyprzedaże. Niestety nie mam jak tam zagladac co chwile bo nie jestem z wrocławia
Blog http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... 10#p630610
Komentarze http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=38120

Czasem by móc biec dalej trzeba na chwilę się zatrzymać
purple
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

kamel89 pisze:Macie jakies promocje na buty, bo wiem ze czesto mozna trafic na fajne wyprzedaże. Niestety nie mam jak tam zagladac co chwile bo nie jestem z wrocławia
Niestety kontakt z tym sklepem jest ciezki.
Maja profil na FB, ale z odpowiedzia na zadane tam pytania sie nie kwapia.
Na 2 wyslane maile, oba bez odpowiedzi, zwrocenie uwagi na FB poskutkowalo odpowiedzia "zadnego maila nie otrzymalismy".
Moze to polityka asicsa zeby nie publikowac informacji o asortymencie i cenach?
Dodam ze moje pytania nawet nie dotyczyly cen a dostepnosci konkretnego modelu i rozmiaru.

Sam jestem z Wroclawia, ale nie usmiecha mi sie 30-40min jazda (i stanie w korkach w centrum) zeby wejsc do sklepu i po 3min z niego wyjsc...

Przydala by sie jakas podstawowa strona z tabelka, moze nawet arkusze excel umieszczony na FB z informacja co obecnie mozna kupic.
W dobie internetu i niesamowicie rozwinietych sklepow internetowych, o outlecie asicsa wiadomo tylko tyle... ze jest.
kamel89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48 min 28 sek

Nieprzeczytany post

Zgadzam się z tym, internet to podstawa. Dobra reklama, rozpiska co w promocji itp przekłada się na sprzedaż
Blog http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... 10#p630610
Komentarze http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=38120

Czasem by móc biec dalej trzeba na chwilę się zatrzymać
Awatar użytkownika
rafałcio
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 46

Nieprzeczytany post

Byłem wczoraj - zaopatrzyłem się w nową, granatową koszulkę :) Fajna firma, polecam :)
Ko­biety nie lu­bią bo­haterów, lu­bią zwycięzców.
FNW
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

purple pisze:
kamel89 pisze:Macie jakies promocje na buty, bo wiem ze czesto mozna trafic na fajne wyprzedaże. Niestety nie mam jak tam zagladac co chwile bo nie jestem z wrocławia
Niestety kontakt z tym sklepem jest ciezki.
Maja profil na FB, ale z odpowiedzia na zadane tam pytania sie nie kwapia.
Na 2 wyslane maile, oba bez odpowiedzi, zwrocenie uwagi na FB poskutkowalo odpowiedzia "zadnego maila nie otrzymalismy".
Moze to polityka asicsa zeby nie publikowac informacji o asortymencie i cenach?
Dodam ze moje pytania nawet nie dotyczyly cen a dostepnosci konkretnego modelu i rozmiaru.

Sam jestem z Wroclawia, ale nie usmiecha mi sie 30-40min jazda (i stanie w korkach w centrum) zeby wejsc do sklepu i po 3min z niego wyjsc...

Przydala by sie jakas podstawowa strona z tabelka, moze nawet arkusze excel umieszczony na FB z informacja co obecnie mozna kupic.
W dobie internetu i niesamowicie rozwinietych sklepow internetowych, o outlecie asicsa wiadomo tylko tyle... ze jest.
Ja muszę trochę wziąć ich w obronę - to jest typowy sklep/outlet a nie sklep internetowy który żyje z umieszczania oferty w internecie - przynajmniej teoretycznie zasada działania outletu powoduje, że w wypadku braku jakiegoś produktu brak możliwości domówienia (końcówki serii).
purple
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

FNW pisze: Ja muszę trochę wziąć ich w obronę - to jest typowy sklep/outlet a nie sklep internetowy który żyje z umieszczania oferty w internecie - przynajmniej teoretycznie zasada działania outletu powoduje, że w wypadku braku jakiegoś produktu brak możliwości domówienia (końcówki serii).
Masz w zupelnosci racje.
Ale w jakis sposob sklep musi ewidencjonowac to co ma na sklepie, to co przychodzi dostawa, zostaje sprzedane i zalega w magazynie.

I w tym wypadku pojawia sie problem.
Bo najpierw sa ogloszenia np "juz za tydzien wyprzedaz cumulusow", za tym idzie proste pytanie czy dostepny jest/bedzie nr 44 i 44,5.
I to powinno pociagac za soba najzwyklejsza reakcje sprawdzenie stanu co jest "na sklepie" i odpowiedz tak lub nie.
Niestety takiej reakcji nie ma, a z racji tego ze outlet miejscie sie daleko od przyslowiowego centrum, nie kazdy ma czas i ochote by wejsc uslyszec "nie ma" i wyjsc z niczym.
FNW
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

purple pisze:
FNW pisze: Ja muszę trochę wziąć ich w obronę - to jest typowy sklep/outlet a nie sklep internetowy który żyje z umieszczania oferty w internecie - przynajmniej teoretycznie zasada działania outletu powoduje, że w wypadku braku jakiegoś produktu brak możliwości domówienia (końcówki serii).
Masz w zupelnosci racje.
Ale w jakis sposob sklep musi ewidencjonowac to co ma na sklepie, to co przychodzi dostawa, zostaje sprzedane i zalega w magazynie.

I w tym wypadku pojawia sie problem.
Bo najpierw sa ogloszenia np "juz za tydzien wyprzedaz cumulusow", za tym idzie proste pytanie czy dostepny jest/bedzie nr 44 i 44,5.
I to powinno pociagac za soba najzwyklejsza reakcje sprawdzenie stanu co jest "na sklepie" i odpowiedz tak lub nie.
Niestety takiej reakcji nie ma, a z racji tego ze outlet miejscie sie daleko od przyslowiowego centrum, nie kazdy ma czas i ochote by wejsc uslyszec "nie ma" i wyjsc z niczym.
W tamtym roku na jesień na FB i tutaj na forum pojawiła się informacja o promocji na buty (ja kupiłem 2 pary trainterów po 199 zł) zadzwoniłem z samego rana - sprawdzili mi rozmiar - odłożyli i przyjechałem ponad 100 km w jedną stronę bo po odliczeniu paliwa i tak się opłacało. Więc proponuję zadzwonić - zdecydowanie łatwiej im z telefonem pójść na zaplecze i zobaczyć co zostało lub sprawdzić w komputerze "na gorąco"
MisterMystery
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 49.42

Nieprzeczytany post

Jak na outlet to ceny są dosyć wysokie. Wiele par da się kupić taniej gdzie indziej, ale przyznaję, że w czasie wyprzedaży dało się wyrwać fajny model w umiarkowanej cenie. Na minus sklepu zaliczam obsługę, która klientem interesuje się w momencie, gdy podchodzi do kasy.
Dron
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Sorki, że odkopuję ale mam całkiem dobre wrażenia po wizycie w tym sklepie. Byłem w ost. sobotę i właściwie jak tylko dotarłem do półek pojawił się sprzedawca. Sympatyczny, nie nachalny, pomimo, że było parę osób w sklepie to co chwilę latał i wynajdywał mi nowe buty do przymiarki. Na koniec poradził jak zacząć aby się nie zniechęcić (w sumie nic specjalnego jak się czyta forum) i życzył powodzenia. Nie chcę aby to wyglądało na jakąś ukrytą reklamę, po prostu byłem miło zaskoczony obsługą.
Może miałem szczęście trafić na dobrego sprzedawcę :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ