racja w większości sklepów tak jest, ja specjalnie wieczorkiem podjechałem i nie wyłożyli jeszczeQba Krause pisze:rada na przyszłość - zazwyczaj rzeczy z nowej oferty są wykładane poprzedniego dnia wieczorem - w ten sposób ja spokojnie mogłem wybierać i przebierać wczoraj przed zamknięciem sklepu. wydaje mi się, ze niewiele osób o tym wie - pamiętajcie, pjdźcie do sklepu poprzedniego dnia na pół godziny przed zamknięciem, prawie na bank będziecie mogli spokojnie kupić co dusza zapragnie.
Dzięki za super cenną wskazówkę, nie omieszkam spróbować w przyszłości - czyli pewnie luty - jak będzie znowu promocja biegowaQba Krause pisze:rada na przyszłość - zazwyczaj rzeczy z nowej oferty są wykładane poprzedniego dnia wieczorem - w ten sposób ja spokojnie mogłem wybierać i przebierać wczoraj przed zamknięciem sklepu. wydaje mi się, ze niewiele osób o tym wie - pamiętajcie, pjdźcie do sklepu poprzedniego dnia na pół godziny przed zamknięciem, prawie na bank będziecie mogli spokojnie kupić co dusza zapragnie.
Kupiłem głównie z przeznaczeniem do jazdy rowerem. Pierwsze wrażenia: niebrzydkie i bez problemu można wymieniać szkiełka. Powinny dać radę. Za te pieniądze moim zdaniem warto.Beck`s pisze:Jeszcze małe pytanie - kupił ktoś z was okulary, które dziś są w Lidlu? Jeśli tak to jakie wrażenia, bo widzę, że cena niska a powinny dawać radę
Kupiłem okulary poprzednim razem w Lidlu. Jedno można o nich powiedzieć- zawsze będzie z górki. Tak zniekształcają obraz.P@weł pisze:Miałem okulary w ręce i na nosie...Moim zdaniem twardy ten plastik, tylko przy uszach giętki...Miałbym obawy o trwałość...