W tym rokujacekw pisze:czy ktoś jest zorientowany kiedy ruszy sklep Decathlonu w Łodzi?
coś się buduje koło Pasażu na JPII

Byłem wczoraj i nie żałuje . Wybór był dość duży i ceny też możliwe. Zobaczymy jak się nowy nabytek sprawdzi.Gife pisze:Przejedź się bo przy okazji przymierzysz towar. Jeśli masz kartę klienta to punkty nabiją za każdą złotówkę![]()
Na stronie Decathlon Poznań Swadzim sprawdź dostępność, a potem zawsze możesz zadzwonić w sprawie ceny
Dokładnie tak, nie ma aż takiego popytu żeby poszerzać asortyment ponieważ to co jest w zupełności wystarcza. Na sklepie bardzo rzadko słyszę, że mamy mały wybór butów/odzieży. Dla wymagających zawsze pozostaje zamówienie na klienta.misfit pisze:Wysek - dlaczego w Lublinie nie ma wcale bielizny na stoisku bieganiowym?
Zresztą całość wygląda dość biednie - mała oferta butów i ubrań w porównaniu z tym co można zobaczyć na stronie.
Czy to dlatego, że mało ludzi biega w lubelskiem i nie macie odpowiedniego obrotu na biegowym staffie czy coś innego?
Możesz i u mnie podając mi na PW, nr tel, imię nazwisko oraz artykuł jaki Cię interesuję. Jak towar będzie na miejscu zostaniesz poinformowany telefonicznie, że możesz go odebraćmisfit pisze:W takim razie jak wygląda kupowanie na zamówienie? Zamawia się u Ciebie czy w sklepie?
Joystick pisze:Pytanko mam. Czy w Decathlonie można kupować rzeczy przez internet czy trzeba jechać do sklepu? I jeszcze jedno czy we wszystkich z regóły są z góry ustalone ceny czy mogą sie one jakoś znacząco różnić miedzy sklepe np w Warszawie a sklepie w Poznaniu?
ktoś może przejeżdżał w pobliżu i wie coś więcej?wysek pisze:W tym rokujacekw pisze:czy ktoś jest zorientowany kiedy ruszy sklep Decathlonu w Łodzi?
coś się buduje koło Pasażu na JPIITyle wiem.