Sklep Presto Kraków

porcelana
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 56
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Odradzam jakikolwiek zakup przez internet w tym sklepie .
Zakupiona bieżnia z opłaconym kurierem idzie chyba na piechotę , a rozmowa z konsultantem jak ze ścianą .
Jezeli tak drogi zakup jest dla nich niczym to nawet nie chcę się domyślać jak traktują innych z mniejszymi zakupami :niewiem:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Johnny Żuberek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18
Życiówka w maratonie: DNF
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No cóż, mogę dodać, że zrezygnowałem z zakupu hantli i gryfów u nich. Zamówienie złożone 22.XII, dzień później konsultant stwierdził, że "zaraz" po świętach będzie (mimo, że szło z magazynu na Płaszowie do sklepu stacjonarnego w centrum - piechotą bym z tym sprzętem w 3h obrócił). W przeddzień sylwestra anulowałem zamówienie...
PB: 1000m - 3:54,7 * 5k - 24:01 * 10k - 49:18 * HM - 2:02:26
ZCZASODYSTANSEMZMAGACTWO *** POCHWAŁOZJEBKOPORADNIA *** STARE_DZIEJE *** STARA_KOMENTOWNIA
Obrazek
guido
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Witam. 2x robiłem zakupy w tym sklepie bo trafiła się akurat promocja (może błąd z cena w sklepie online) i było wszystko OK. Ja tam polecam Presto.
J_Cop
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja również mam pozytywne doświadczenia. Raz coś u nich kupowałem (chyba kijki) i wszystko poszło szybko i sprawnie. To było mniej więcej rok temu.
Awatar użytkownika
mirass
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Kupowałem u nich torbę. Akuratnie nie było koloru i zamówiłem. Odebrałem już kolejnego dnia. W moim przypadku odbiór osobisty, a nie kurier.
ODPOWIEDZ