Sklep Biegacza a Intersport - żalę się.

kony
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

dezo66 pisze: ... zwłaszcZa ze to prawo konsumenta jest ! :)
Nie pisz bzdur.
"Go Fast, Be Good, Have Fun"
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
dezo66
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31:17
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A waszym zdaniem wszystko co kupicie oprócz żywności i tam paru innych rzeczy posiada gwarancje czy nie ?
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
kony
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

dezo66 pisze:A waszym zdaniem wszystko co kupicie oprócz żywności i tam paru innych rzeczy posiada gwarancje czy nie ?
A te buty były uszkodzone? Nie pogrążaj się.
"Go Fast, Be Good, Have Fun"
krzys1001
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:37:35
Życiówka w maratonie: 02:58:32

Nieprzeczytany post

dezo66 pisze:A waszym zdaniem wszystko co kupicie oprócz żywności i tam paru innych rzeczy posiada gwarancje czy nie ?
Polecam przestudiować kodeks cywilny art. 556 do 576 jak się nie mylę.
Kolaj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:50

Nieprzeczytany post

dezo66 pisze:
sorry jestem biegaczem nie prawnikiem.
w takim razie wypowiadaj się na temat biegania a nie prawa, bo wprowadzasz ludzi w błąd. Sklep MOŻE ale nie ma obowiązku przyjmować zwrotów przy sprzedaży stacjonarnej.
MariNerr
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gocu pisze:Wiedziałem, wiedziałem, że Sklep Biegacza jest drogi! Nigdy tam nic nie kupiłem, bo ceny mnie wręcz śmieszyły, nie wiem, co mnie skusiło - specjalnie tam do nich zjechałem, kupiłem Adidasy Trail Response, jeszcze się jak głupek cieszyłem że dostałem około 5% zniżki - zapłaciłem 380zł. Miasto - Bielsko-Biała.

A 5 km dalej, w Intersporcie, gdzie bywam praktycznie co chwilę, te same buty, bez łaski - 299zł... szlag mnie trafił. Wolałbym te 81zł oddać żebrakowi na ulicy :/
Ostatnio kupiłem w Decathlonie Asics Gel-Cumulus 15 w promocji za 250zł. Jako, że nie jestem maniakiem sprzętowym, to nawet nie wiedziałem co dokładnie kupuję, grunt że dobrze leży i nie ma jakiejś przegięciowej ceny. Po powrocie do domu chciałem sprawdzić gdzie jest ten model w hierarchii cenowej Asics, czy po prostu przypadkiem nie przepłaciłem, i byłem w lekkim szoku jak zobaczyłem cenę 499zł na stronie Sklepu biegacza, wcześniej zastanawiałem się czy tam nie podskoczyć i przy okazji sprawdzić/potwierdzić sobie typ stopy. Jak to się mówi głupi czasem ma szczęście. Od teraz każde kolejne buty kupuję w zimie.
kiss of life (retired)
Awatar użytkownika
dezo66
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31:17
Kontakt:

Nieprzeczytany post

MariNerr pisze:
gocu pisze:Wiedziałem, wiedziałem, że Sklep Biegacza jest drogi! Nigdy tam nic nie kupiłem, bo ceny mnie wręcz śmieszyły, nie wiem, co mnie skusiło - specjalnie tam do nich zjechałem, kupiłem Adidasy Trail Response, jeszcze się jak głupek cieszyłem że dostałem około 5% zniżki - zapłaciłem 380zł. Miasto - Bielsko-Biała.

A 5 km dalej, w Intersporcie, gdzie bywam praktycznie co chwilę, te same buty, bez łaski - 299zł... szlag mnie trafił. Wolałbym te 81zł oddać żebrakowi na ulicy :/
Ostatnio kupiłem w Decathlonie Asics Gel-Cumulus 15 w promocji za 250zł. Jako, że nie jestem maniakiem sprzętowym, to nawet nie wiedziałem co dokładnie kupuję, grunt że dobrze leży i nie ma jakiejś przegięciowej ceny. Po powrocie do domu chciałem sprawdzić gdzie jest ten model w hierarchii cenowej Asics, czy po prostu przypadkiem nie przepłaciłem, i byłem w lekkim szoku jak zobaczyłem cenę 499zł na stronie Sklepu biegacza, wcześniej zastanawiałem się czy tam nie podskoczyć i przy okazji sprawdzić/potwierdzić sobie typ stopy. Jak to się mówi głupi czasem ma szczęście. Od teraz każde kolejne buty kupuję w zimie.
Buty letnie kupuj gdy zaczyna sie zima, buty zimowe kupuj gdy zaczyna sie lato - przeceny -50% sa :)
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
rob8043
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:39:57
Życiówka w maratonie: 3:11:15
Kontakt:

Nieprzeczytany post

nie ma co płakać, podobne promocję zrobił ostatnio Nike w CH Riviera Gdynia budy rzucił o 100zł droższe niż w Gdańsku i wcisnął kit ludziom, że za like na facebooku obniża o 30% na co ludzie polecieli
poszurany.pl
5km -00:18:59 (Puchar Sołtysa Mosty 2018)
10km -00:39:57 (Niepodl. Gdynia 2017)
21,0975km -01:26:30 (Onico Gdynia 2018)
42,195km -3:11:15 (Warszawa 2017)
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wydawałoby się chociaż, że w sklepie biegacza będzie większy wybór - a gdzie tam... To co w sklepie internetowym nijak nie ma się do rzeczywistego zaopatrzenia, zrobiłem listę kilkunastu modeli butów - były ze 4...

Do tego jeden ze sprzedawców bezczelnie próbował mi wcisnąć jakieś kosmiczne buty, twierdząc że to na ultramaratony - mimo że wcześniej mu powiedziałem, że po górach to ja robię 100km, ale rocznie... Nie, uparł się i jak maniak wracał do tematu.
Nie chcę być nie grzeczny ale,..."masz pretensje do konia o to, że się wóz przewrócił",...
A tak poważnie, to Twoja pretensja jest tak głupia, że nie sposób ją komentować.
ODPOWIEDZ