Witajcie,
jestem początkującą biegaczką i brak odpowiedniej odzieży sportowej bardzo mi przeszkadza, dlatego też poszukuję w Łodzi sklepu sportowego z dużym wyborem staników sportowych. Standardowe rozmiary 'ala staników sportowych' mnie nie satysfakcjonują.
Orientujecie się gdzie znajdę w Łodzi dobrze zaopatrzony sklep aby nie jeździć na marne?
Z góry śliczne dzięki za pomoc!
Ania
sklep z szeroką rozmiarówką staników sportowych (Łódź)
- krasna03
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki za informację, na pewno się tam wybiorę.
Niestety nie odważę się na zakup przez internet, do moich wymiarów jest baaardzo ciężko coś dobrać, więc nie chcę kupować w ciemno:)
Niestety nie odważę się na zakup przez internet, do moich wymiarów jest baaardzo ciężko coś dobrać, więc nie chcę kupować w ciemno:)
-
- Dyskutant
Aż sobie zerknęłam. Rozmiarówka tragiczna.nikolka pisze:Mozesz też spróbować przez internet na sport Guru maja dobrą rozmiarówke z tego co wiem nawet do F.
F jest tylko w obwodach 75 i 85. Dobry stanik, teoretycznie mający dobrą rozmiarówkę, a w sklepie i tak prawie nic nie ma - znów wg zasady, że duże cycki ma tylko gruba baba.

krasna03,
Możesz ewentualnie podzwonić po sklepach i zapytać, co mają na stanie (podać kilka rozmiarów, w które celujesz).
Lepsze to niż jeździć w ciemno po całym mieście.
- krasna03
- Rozgrzewający Się
Też racja, wykonam kilka telefonów.
Niestety, standardowe rozmiarówki górą, zdążyłam się o tym przekonać. Wszystko przez to, że wiele kobiet nie potrafi dobrać dla siebie odpowiedniego stanika, często wybierając za duże obwody zapięcia mają pod szyją!!
Niestety, standardowe rozmiarówki górą, zdążyłam się o tym przekonać. Wszystko przez to, że wiele kobiet nie potrafi dobrać dla siebie odpowiedniego stanika, często wybierając za duże obwody zapięcia mają pod szyją!!
-
- Dyskutant
Przykre.
Ja mam to szczęście, że w standardową rozmiarówkę się łapię (tzn. jak by zwęzić obwód, to bym się łapała).
Ale od lat już kupuję staniki przez internet. Sprawdzam na Balkonetce jak wypada dany model (i kolor), podpytuję, sprawdzam, co mają dziewczyny z podobnymi rozmiarami i najwyżej zamawiam 2 sąsiednie rozmiary, a niepasujący odsyłam.
Ale ja mam mały biust (30DD) i dość spory wybór.
Panache Sport udało mi się stacjonarnie zmierzyć (gdy kupowałam buty).
Ja mam to szczęście, że w standardową rozmiarówkę się łapię (tzn. jak by zwęzić obwód, to bym się łapała).
Ale od lat już kupuję staniki przez internet. Sprawdzam na Balkonetce jak wypada dany model (i kolor), podpytuję, sprawdzam, co mają dziewczyny z podobnymi rozmiarami i najwyżej zamawiam 2 sąsiednie rozmiary, a niepasujący odsyłam.
Ale ja mam mały biust (30DD) i dość spory wybór.
Panache Sport udało mi się stacjonarnie zmierzyć (gdy kupowałam buty).