Komentarz do artykułu Garmin Forerunner 210 HRM + buty GRATIS (zestaw)
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Garmin Forerunner 210 HRM + buty GRATIS (zestaw)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Janek, dobrze rozumiem, że jeśli kupię u was Forerunera 210 to dostaję buty za darmo?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No, Adam, niezupełnie. FR 210 jest u nas o 100 zł droższy w wariancie z Pumami Faas 300. Poza tym butów nie dostaniesz w Ergo przy zakupie pulsometra, tylko przyśle Ci je Garmin przez kuriera pod wskazany adres, zgodnie z podanym przez Ciebie rozmiarem. Warto więc znać swoją rozmiarówkę w Pumie, bo nie ma możliwości przymierzenia. Ale zapraszamy do skorzystania z oferty
.

Aby tylko nogi nieśli...
-
- Wyga
Genialne. Zapłać więcej to dostaniesz gratis* - nie wpadłbym na taki pomysł.jang pisze:FR 210 jest u nas o 100 zł droższy w wariancie z Pumami Faas 300. P .
Niedługo wszystko będzie z gratisem (zapłać 100zł więcej, to dostaniesz gratis coś za 100zł

-
- Zaprawiony W Bojach
Nawet tego nie czytałem. W pewnym wieku człowiek ma absolutną świadomość, że gratisowo można co najwyżej dostać po pysku.
- ErgoJanek
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:52
- Życiówka w maratonie: 3h28
Sciemy nie ma. Jestesmy w okresie przejsciowym. Mamy na stanie kilka "starych" 210tek kupionych od dystrybutora poza promocja. Teraz wprowadzilismy tez do oferty "nowe" Forerunnery 210 w zestawach promocyjnych z nowego zamowienia - ich cena jest inna, nie ukrywamy.
Bez wzgledu na to jest to MEGA PROMOCJA!!!
Chyba fajnie, nie?!
Bez wzgledu na to jest to MEGA PROMOCJA!!!
Chyba fajnie, nie?!
Pzdr,
Janek
Janek
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Oczywiście, nie wiem dlaczego wzbudza to u niektórych jakieś negatywne komentarze.
Ja tylko się chciałem upewnić, że dobrze rozumiem.
Ja tylko się chciałem upewnić, że dobrze rozumiem.
- lapka88
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
ErgoJanek pisze:Sciemy nie ma. Jestesmy w okresie przejsciowym. Mamy na stanie kilka "starych" 210tek kupionych od dystrybutora poza promocja. Teraz wprowadzilismy tez do oferty "nowe" Forerunnery 210 w zestawach promocyjnych z nowego zamowienia - ich cena jest inna, nie ukrywamy.
Może nie rozumiem ale czym się różni "Stara 210tka" od "Nowej 210tki" ??
Hahaha trzymajcie mnie bo zaraz pęknę!!ErgoJanek pisze:Bez wzgledu na to jest to MEGA PROMOCJA!!!
Chyba fajnie, nie?!

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Dobrze, że dodałeś "co najwyżej", bo niejaki Michalczewski, zapytany kiedyś (kiedy był u szczytu kariery) czy nie zdarza mu się być zaczepianym przez cwaniaczków którzy chcą się "sprawdzić" z mistrzem, odpowiedział, że i owszem ale zawsze mówi im stary masz 100 tys. Euro to pogadaj z moim Menadżerem, bo ja za darmo nikogo nie piorę po pysku (cytat z pamięci)Ryszard N. pisze:Nawet tego nie czytałem. W pewnym wieku człowiek ma absolutną świadomość, że gratisowo można co najwyżej dostać po pysku.

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Zaprawiony W Bojach
Widziałem Michalczewskiego kilka razy na różnych eventach. Rozmawiałem nawet z jego ochroniarzem. On chodzi z ochroną z tego powodu, że kretyni próbują się z nim mierzyć, a jakby Michalczewski kogoś uszkodził, to byłby potem problem.zoltar7 pisze: Dobrze, że dodałeś "co najwyżej", bo niejaki Michalczewski, zapytany kiedyś (kiedy był u szczytu kariery) czy nie zdarza mu się być zaczepianym przez cwaniaczków którzy chcą się "sprawdzić" z mistrzem, odpowiedział, że i owszem ale zawsze mówi im stary masz 100 tys. Euro to pogadaj z moim Menadżerem, bo ja za darmo nikogo nie piorę po pysku (cytat z pamięci)
- ErgoJanek
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:52
- Życiówka w maratonie: 3h28
Żeby nie było niejasności. "Stara" 210tka i "nowa" to ten sam zegarek Garmin Forerunner 210 xt HR. Różnica jest taka, że zegarki przez nas zamówione przed 13 czerwca są poza promocją i do nich nie ma butów Puma. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, bo dzięki temu oferujemy wybór. 

Pzdr,
Janek
Janek
- lapka88
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
Tak, to trzyma się kupy. I to głównie kupyErgoJanek pisze:Żeby nie było niejasności. "Stara" 210tka i "nowa" to ten sam zegarek Garmin Forerunner 210 xt HR. Różnica jest taka, że zegarki przez nas zamówione przed 13 czerwca są poza promocją i do nich nie ma butów Puma. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, bo dzięki temu oferujemy wybór.