Komentarz do artykułu Garmin Forerunner 210 HRM + buty GRATIS (zestaw)

Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Janek, dobrze rozumiem, że jeśli kupię u was Forerunera 210 to dostaję buty za darmo?
jang
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No, Adam, niezupełnie. FR 210 jest u nas o 100 zł droższy w wariancie z Pumami Faas 300. Poza tym butów nie dostaniesz w Ergo przy zakupie pulsometra, tylko przyśle Ci je Garmin przez kuriera pod wskazany adres, zgodnie z podanym przez Ciebie rozmiarem. Warto więc znać swoją rozmiarówkę w Pumie, bo nie ma możliwości przymierzenia. Ale zapraszamy do skorzystania z oferty :-) .
Aby tylko nogi nieśli...
Iaaf
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

jang pisze:FR 210 jest u nas o 100 zł droższy w wariancie z Pumami Faas 300. P .
Genialne. Zapłać więcej to dostaniesz gratis* - nie wpadłbym na taki pomysł.

Niedługo wszystko będzie z gratisem (zapłać 100zł więcej, to dostaniesz gratis coś za 100zł :hahaha: )
jang
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zgadzam się. Słowo gratis w przypadku takiej promocji nie powinno być używane. Mam nadzieję, że niedługo zostanie to poprawione.
Aby tylko nogi nieśli...
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nawet tego nie czytałem. W pewnym wieku człowiek ma absolutną świadomość, że gratisowo można co najwyżej dostać po pysku.
Awatar użytkownika
ErgoJanek
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 38:52
Życiówka w maratonie: 3h28

Nieprzeczytany post

Sciemy nie ma. Jestesmy w okresie przejsciowym. Mamy na stanie kilka "starych" 210tek kupionych od dystrybutora poza promocja. Teraz wprowadzilismy tez do oferty "nowe" Forerunnery 210 w zestawach promocyjnych z nowego zamowienia - ich cena jest inna, nie ukrywamy.

Bez wzgledu na to jest to MEGA PROMOCJA!!!
Chyba fajnie, nie?!
Pzdr,
Janek
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Oczywiście, nie wiem dlaczego wzbudza to u niektórych jakieś negatywne komentarze.
Ja tylko się chciałem upewnić, że dobrze rozumiem.
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:47:14
Życiówka w maratonie: 04:10:12

Nieprzeczytany post

ErgoJanek pisze:Sciemy nie ma. Jestesmy w okresie przejsciowym. Mamy na stanie kilka "starych" 210tek kupionych od dystrybutora poza promocja. Teraz wprowadzilismy tez do oferty "nowe" Forerunnery 210 w zestawach promocyjnych z nowego zamowienia - ich cena jest inna, nie ukrywamy.

Może nie rozumiem ale czym się różni "Stara 210tka" od "Nowej 210tki" ??
ErgoJanek pisze:Bez wzgledu na to jest to MEGA PROMOCJA!!!
Chyba fajnie, nie?!
Hahaha trzymajcie mnie bo zaraz pęknę!! :hahaha:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze:Nawet tego nie czytałem. W pewnym wieku człowiek ma absolutną świadomość, że gratisowo można co najwyżej dostać po pysku.
Dobrze, że dodałeś "co najwyżej", bo niejaki Michalczewski, zapytany kiedyś (kiedy był u szczytu kariery) czy nie zdarza mu się być zaczepianym przez cwaniaczków którzy chcą się "sprawdzić" z mistrzem, odpowiedział, że i owszem ale zawsze mówi im stary masz 100 tys. Euro to pogadaj z moim Menadżerem, bo ja za darmo nikogo nie piorę po pysku (cytat z pamięci) :bum:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
sakii
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze: Dobrze, że dodałeś "co najwyżej", bo niejaki Michalczewski, zapytany kiedyś (kiedy był u szczytu kariery) czy nie zdarza mu się być zaczepianym przez cwaniaczków którzy chcą się "sprawdzić" z mistrzem, odpowiedział, że i owszem ale zawsze mówi im stary masz 100 tys. Euro to pogadaj z moim Menadżerem, bo ja za darmo nikogo nie piorę po pysku (cytat z pamięci) :bum:
Widziałem Michalczewskiego kilka razy na różnych eventach. Rozmawiałem nawet z jego ochroniarzem. On chodzi z ochroną z tego powodu, że kretyni próbują się z nim mierzyć, a jakby Michalczewski kogoś uszkodził, to byłby potem problem.
Awatar użytkownika
ErgoJanek
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 38:52
Życiówka w maratonie: 3h28

Nieprzeczytany post

Żeby nie było niejasności. "Stara" 210tka i "nowa" to ten sam zegarek Garmin Forerunner 210 xt HR. Różnica jest taka, że zegarki przez nas zamówione przed 13 czerwca są poza promocją i do nich nie ma butów Puma. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, bo dzięki temu oferujemy wybór. :)
Pzdr,
Janek
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:47:14
Życiówka w maratonie: 04:10:12

Nieprzeczytany post

ErgoJanek pisze:Żeby nie było niejasności. "Stara" 210tka i "nowa" to ten sam zegarek Garmin Forerunner 210 xt HR. Różnica jest taka, że zegarki przez nas zamówione przed 13 czerwca są poza promocją i do nich nie ma butów Puma. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, bo dzięki temu oferujemy wybór. :)
Tak, to trzyma się kupy. I to głównie kupy :)
ODPOWIEDZ