Runpoint
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Świetna strona internetowa. Sklep przez pasjonatów dla pasjonatów 

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Byłem w tym sklepie jakieś trzy tygodnie temu. Kupiłem fajne buty (Asics Gel-kayano16) i kilka innych rzeczy. Jestem pod wielkim wrażeniem sklepu i obsługi. Oglądanie na ekranie siebie biegnącego w kilku rożnych zaproponowanych prze obsługę parach butów daje pojęcie o tym jak pracują nogi w różnych butach (i bez butów), co się dzieje z naszymi nogami, co robią aby się dopasować do warunków biegu - to naprawdę widać. Zresztą to co zobaczyłem (i poczułem biegnąc na bieżni) spowodowało, że zdecydowałem się na zakup w końcu nie tanich butów (krótko mówiąc oczy mi się otworzyły). Pozdrawiam obsługę, polecam sklep. Sam tam na pewno będę robił zakupy mimo, że muszę do Bydgoszczy jechać 120km.
-
- Rozgrzewający Się
Potwierdzam odczucia przedmócy. Byłem w RunPoint zaledwie kilka dni temu i z zadowoleniem wyszedłem z moją pierwszą parą prawdziwych butów biegowych (Saucony Progrid Ride). Jestem raczkującym biegaczem i w temacie obuwia nie wiem po prostu nic... (zresztą mogą to potwierdzić ludzie z RunPoint, gdyż pokazałem im moje dotychczasowe obuwie biegowe ;P
O sklepie dowiedziałem się, "pocztą pantoflową", od biegaczy z grup "Ściezki biegowe" oraz "Puma z biegiem Bydgoszczy", a że już byłem zarejestrowany na "Asics Foot ID" w Gdańsku, więc postanowiłem zrezygnować ze statycznego testu (Sorry Asics) i przebadać się podczas dynamicznych testów na bieżni... POLECAM tę formę zakupu !!!
W sklepie męczyłem sprzedawców ponad godzinę, przymierzając i testując coraz to inne obuwie, przeróżnych marek, dostosowanych do mojego profilu stopy... aż w końcu... udało się
Super - z butów jestem bardzo zadowolony!
Gorąco Polecam sklep jak i jego Ekipę
O sklepie dowiedziałem się, "pocztą pantoflową", od biegaczy z grup "Ściezki biegowe" oraz "Puma z biegiem Bydgoszczy", a że już byłem zarejestrowany na "Asics Foot ID" w Gdańsku, więc postanowiłem zrezygnować ze statycznego testu (Sorry Asics) i przebadać się podczas dynamicznych testów na bieżni... POLECAM tę formę zakupu !!!
W sklepie męczyłem sprzedawców ponad godzinę, przymierzając i testując coraz to inne obuwie, przeróżnych marek, dostosowanych do mojego profilu stopy... aż w końcu... udało się

Gorąco Polecam sklep jak i jego Ekipę

- Eatherus
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja natomiast mam mieszane uczucia w stosunku do jednego pana,ktorego znam ze sklepu turystycznego gdzie wcześniej pracował.Na moje pytanie czy maja konkretny ten i ten model butów firmy New Balance pan...zaczął mi opowiadać historie o technice biegu o o tym,że czasami niektórym klijentom potrzebne są buty ze wsparciemi ,że może wcale nie cche kupić tych butów,ktore chciałem przymierzyć.Sam pracuje w handlu i wiem jak to jest.Nie twierdze,że powinno sie uczyc katalogu na pamięć,ale mimo wszystko jakas orientacja w katalogu firmy New Balance jest bardzo mile widziana.Owszem...bieżnia i filmowanie klijenta od tyłu w czasie biegu może robic wrażenie jak na warunki bydgoskie,ale jako klijent nie usłyszałem podstawowego pytania " Czy pan biega ? " , " W jakich butach pan biega ? " Nie mam postury rasowego maratończyka,ale kilka maratonów przebiegłem i jak na biegacza,który mial 2 operacja kolana z ambicjami do przerzucenia sie z asfaltu na bieganie górskie ,który przebiegł kilka kilometrów juz w swoim krótkim życiu poczułem sie potraktowany jak jak 100 % kaleka ,któremu trzeba wyjaśnić krok po kroku,że buty do biegania służa właśnie do biegania a nie do chodzenia na msze do kościoła na 12.00.Szczerze kibicuje temu sklepowi,bo w Bydgoszczy są takie 2 gdzie można cos konkretnego kupic z tego tematu i zawsze bardzo chętnie bede wspierał ten typ aktywności ruchowej,ale odpowiednie podejście do klijenta i sprawienie,że wyjdzie zadowolony ze sklepu,niekoniecznie z butami to podstawa dobrego interesu !
ps.a ja biedny chiałem kupic MT100Bk...cóż kupiłem przez neta !!
ps.a ja biedny chiałem kupic MT100Bk...cóż kupiłem przez neta !!
-
- Wyga
ostatnio odwiedziłem ten sklep i kupiłem w promocyjnej cenie saucony progrid ride 1 (za 249zł). ogólnie podejscie do klienta, cala ta zabawa z bieznia i filmowaniem odbieram pozytwnie jak zreszta cala obsluge. zastanawiam sie tylko nad jedna rzecza - czy fakt, ze sponsorem jednego z właścicieli sklepu jest firma saucony nie wpływa na to, ze oferuja w wiekszosci buty tej wlasnie firmy? Jednak zeby było jasne - kupione przeze mnie saucony wybrałem bo mi najbardziej odpowiadały!!! jednak wydaje mi sie, ze minusem moze byc fakt, ze ok.60% sprzedawancy butow stanowia saucony wlasnie, a np. są tylko 3 pary mizuno...
ale moja ocena to i tak 10/10
pzdr
ale moja ocena to i tak 10/10
pzdr