Sklepy "zagranico..."

jlucz
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Hej
czy ktoś ma doświadczenie ze ściąganiem obuwia ze sklepów w US/EU? nie wiem gdzie uderzać by zrobić to w miarę bezpiecznie i tanio(przesyłka). Oczywiście w Polsce są buty, ale nie koniecznie rozmiary. Zależy mi na kilku pozycjach New Balance, których to oczywiście importer nie ma w potrzebnym mi rozmiarze.

Ciągle jeszcze trochę brak konkurencji daje znać o sobie na naszym rynku - chce wydać 1000zł i nie mogę....

Może ktoś wie jak te 1000zł w wersji $$$ lub ŁŁŁ wysłać "zagranico" by było bezpiecznie?

pzdr
Obrazek
New Balance but biegowy
misfit
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

jlucz pisze:Hej
czy ktoś ma doświadczenie ze ściąganiem obuwia ze sklepów w US/EU? nie wiem gdzie uderzać by zrobić to w miarę bezpiecznie i tanio(przesyłka). Oczywiście w Polsce są buty, ale nie koniecznie rozmiary. Zależy mi na kilku pozycjach New Balance, których to oczywiście importer nie ma w potrzebnym mi rozmiarze.

Ciągle jeszcze trochę brak konkurencji daje znać o sobie na naszym rynku - chce wydać 1000zł i nie mogę....

Może ktoś wie jak te 1000zł w wersji $$$ lub ŁŁŁ wysłać "zagranico" by było bezpiecznie?

pzdr
Płatności przez PayPal i zakupy na ebay lub w sklepach honorujących Paypal - 100% bezpieczeństwa - w przypadku gdybyś nie dostał towaru to zwracają ci w 100% kasę ściągając z konta nieuczciwego kontrahenta
Sam miałem kiedyś problem ze sprzedawcą z USA - nie przysłam mi po prostu towaru, wszcząłem odpowiednie procedury i dostałem zwrot kasy.
[img]http://runmania.com/f/dc73dae6a9324f60a4fef409f9d54243.gif[/img]
ODPOWIEDZ