BIEGSHOP - Bytka albo ne bytka oto je zapytka
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31.16
- Życiówka w maratonie: 2:23;47
Cenu może i tak, jednak jest wiele widze modeli których nie ma i nie trafi na polski rynek i pod tym względem są bezkonkurencyjni.
Jednak nie ma aż tak wielkiego znaczenia, pamiętacie buty ECCO których prężna reklama była w kwietniu? Kosztują ok 650PLN a w Intersporcie były w tym okresie najlepiej sprzedającą się marką....
Jednak nie ma aż tak wielkiego znaczenia, pamiętacie buty ECCO których prężna reklama była w kwietniu? Kosztują ok 650PLN a w Intersporcie były w tym okresie najlepiej sprzedającą się marką....
Żyje po to, by biegać
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ceny maja chyba dokładnie takie jak w tzw monobrandowych sklepach Adidasa czy innych marek.F@E pisze:Ceny to mają z kosmosu...
To nie jest tanio - ale nie z kosmosu.
- piter82
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:32
- Życiówka w maratonie: 3:22:xx
jakie ceny, z czym do ludu
modele może mają jakich nie ma w pl ale z takimi cenami, wchodzę na stronkę angielską i kupuje za 2/3 z tego ten sam model którego nie ma w pl ale na wyspach je mają i to taniej 

Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie jest tanio. Ale tanio nie zawsze znaczy dobrze. O wydanych pieniążkach szybko się zapomina, a dobre buta się ma na setki kilometrów. Kiedyś Czechy były rajem cenowym, teraz duzo Słowaków i Czechów przyjeżdza do nas na zakupy. W polskim Cieszynie wybudowano nawet Castorame specjalnie pod ta grupę społęczną
- ceny wyższe niż w wszędzie a ten sklep ma największe zyski 
Kurcze lubie Czechy. Jedzenie, piwo, piękne kobiety, skody i Dobrego Wojaka Szwejka. Oni mają specyficzną mentalność. Wystarczy przekroczyć hranice i widząc nazwy na okolicznych bydynkach od razy jakoś nam się humor podnosi. Wiecie jak jest po czesku koronka haftowana? Nie. To zgadnijcie!
Ine perełki naszych braci Czechów: (mam nadzieje że Pan Rene się nie obrazi)
szukać = pierdolić
pivnica = piwiarnia
czerstwe = świeże
"Zahlastana fifułka" = "Zaczarowany flet"
poruhany = zepsuty
plaster na odciski = naplast na kure oko
krzesło = dupový podpěrač... jest tego mnóstwo.
A nasz BiegShop będzie: specializovaný behowy obchod.

Kurcze lubie Czechy. Jedzenie, piwo, piękne kobiety, skody i Dobrego Wojaka Szwejka. Oni mają specyficzną mentalność. Wystarczy przekroczyć hranice i widząc nazwy na okolicznych bydynkach od razy jakoś nam się humor podnosi. Wiecie jak jest po czesku koronka haftowana? Nie. To zgadnijcie!
szukać = pierdolić
pivnica = piwiarnia
czerstwe = świeże
poruhany = zepsuty
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
- mammamiya
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
mnie osobiscie denerwuje brak opisow po polsku.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
E tam. Udany zakup cenowy smakuje dużo lepiej niż drogi zakup.Jarkovsky pisze:Nie jest tanio. Ale tanio nie zawsze znaczy dobrze. O wydanych pieniążkach szybko się zapomina, a dobre buta się ma na setki kilometrów. Kiedyś Czechy były rajem cenowym, teraz duzo Słowaków i Czechów przyjeżdza do nas na zakupy. W polskim Cieszynie wybudowano nawet Castorame specjalnie pod ta grupę społęczną- ceny wyższe niż w wszędzie a ten sklep ma największe zyski
szukać = pierdolić
pivnica = piwiarnia
czerstwe = świeże
poruhany = zepsuty
Sklep bazuje na tym, że w Polsce są trudno dostępne niektóre modele butów. Stąd jako monopolista mogą zdzierać. Ceny są jak najbardziej z kosmosu, identyczne modele butów za granicą są o wiele tańsze. Raczej nie na polskie portfele. Bardziej opyla się ściągnąć coś z zagranicy. Aha ta Polska

- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Taa smakować może, ale tanim jedzeniem można się zatruć...
Że jest wybór to jest to! Większośc sklepów ma w ofercie bardzo podobny sprzęt. Pozostaje wtedy walka cenowa między nimi (co jest dobre dla klienta). Monopolista? He dobre jeszcze pare postów wyżej ktoś wspomina o zakupach w innych krajach EU i USA.
Ceny - fakt jest różnica między polskimi cenami ale ja bym nie oskarzał o zdzieranie sklep. Czechy jak i My jesteśmy w EU ale mamy inne waluty co za tym idzie inny kurs. Nasza złotówka jest w miara mocna i stabilna stąd ta różnica. Hmm szkoda że nie dowiedziałem się czy można kupić na firme bez taxu na FV wewnątrzwspólnotową...
Że jest wybór to jest to! Większośc sklepów ma w ofercie bardzo podobny sprzęt. Pozostaje wtedy walka cenowa między nimi (co jest dobre dla klienta). Monopolista? He dobre jeszcze pare postów wyżej ktoś wspomina o zakupach w innych krajach EU i USA.
Ceny - fakt jest różnica między polskimi cenami ale ja bym nie oskarzał o zdzieranie sklep. Czechy jak i My jesteśmy w EU ale mamy inne waluty co za tym idzie inny kurs. Nasza złotówka jest w miara mocna i stabilna stąd ta różnica. Hmm szkoda że nie dowiedziałem się czy można kupić na firme bez taxu na FV wewnątrzwspólnotową...
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
-
- Stary Wyga
Jak ktoś ma chęci i zna dokładnie swoj rozmiar to nie ma nic lepszego od amerykńskiego eBaya lub angielskich sklepów.
ja na eBayu wyhaczyłem Saucony Hurricane 11 za 170 pln (włącznie z przesyłką) ile u nas kosztują to nawet nie chce patrzeć
ja na eBayu wyhaczyłem Saucony Hurricane 11 za 170 pln (włącznie z przesyłką) ile u nas kosztują to nawet nie chce patrzeć

[img]http://runmania.com/f/dc73dae6a9324f60a4fef409f9d54243.gif[/img]