Akcja FootScan w Adidas - tym razem Warszawa Złote Tarasy

Awatar użytkownika
run
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja bym jednak wierzył tym wynikom z FootScanu. Mnie oglądał kolega, który studiuje medycynę, koleś z Reeboka, który też bardzo fachowo mi doradzał, w podstawówce też zdiagnozowano u mnie płaskostopie. Panowie z Adidasa powiedzieli to samo więc IMO są wiarygodni :bum:
PKO
RunTomek
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

W Twoim przypadku to rzeczywiście było ewidentne, o ile pamiętam wynik na ekranie. Ale w moim juz nie.
Fakty takie, że musiałem trafić w matę, skracając krok, że biegłem boso a więc w naturalny sposób chroniłem piętę, że zaraz za matą trzeba było hamować, że nie mogłem się rozpędzić itd. itp. - wszystko przytoczone już w poprzednich dyskusjach - sprawiają, że nie bardzo wierzę tym pomiarom. Wyjaśnienia Panów ekspertów były rzeczywiście przekonujące, informacji sporo ale nadal uważam że pomiar mógł być niedokładny. A to że zaproponowane supernovy sequence lepiej trzymają mi piętę i stopę, to może być efekt budowy buta w ogóle, może po prostu Adidas szyje tak, a Nike inaczej.

Pozdrawiam,
T.
RunTomek
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dzisiaj bylem w sklepie Adidasa w Zlotych Tarasach okolo 17.15. Nie bylo sladu po akcji FootScan (miala byc do dzisiaj) za to byla...

40% obnizka !!!!!!

Buty Supernova Sequence, dotychczas za 449 mialy byc dla przebadanych FootScanem o 15% tansze. Teraz kosztuja 269 8-)

Czy ktos mi moze wytlumaczyc logike takiego dzialania ???!!!

Pozdrawiam,
T.
Awatar użytkownika
run
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Logiki nie widzę :bum: Ale nie żałuję, że przegapiłem promocję. Supernova Sequence nie było dla pronatorów więc kupiłem Nike Zoom Structure Triax+ 12 za 300zł - przecena z 450 w Intersporcie :)
adidasZłoteTarasy
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzisiaj bylem w sklepie Adidasa w Zlotych Tarasach okolo 17.15. Nie bylo sladu po akcji FootScan (miala byc do dzisiaj) za to byla...
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 8:23 pm Temat postu:
Akcję przedłużamy do 15 czerwca czyli do poniedziałku
:-)
beatpatt
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Proszę uważajcie na zakupy w sklepie Adidas Złote Tarasy. Sprzedają tam wadliwe towary. Mój kolega kupił tam buty za prawie 300 złotych. Niestety dopiero w domu zauważył, że jeden z butów w pewnym miejscu po wewnętrznej stronie ma krzywą podeszwę.
Awatar użytkownika
run
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

beatpatt pisze:Proszę uważajcie na zakupy w sklepie Adidas Złote Tarasy. Sprzedają tam wadliwe towary. Mój kolega kupił tam buty za prawie 300 złotych. Niestety dopiero w domu zauważył, że jeden z butów w pewnym miejscu po wewnętrznej stronie ma krzywą podeszwę.
To kolega jest dupa nieogarnięta a nie sklep zły :hahaha:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ