Teraz jest Śr, 20 lutego 2019, 23:42

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 933 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 59, 60, 61, 62, 63  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Stryd 2.0 (footpod)
Nowy postNapisane: Pn, 11 lutego 2019, 13:39 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 11 kwietnia 2016, 12:01
Posty: 871
z ciekawości ... Stryd będzie widział np. wejścia po schodach ??

_________________
Biegasz czy trenujesz ????


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Stryd 2.0 (footpod)
Nowy postNapisane: Pn, 11 lutego 2019, 14:19 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N, 12 października 2014, 14:32
Posty: 3749
Lokalizacja: Szczecin
Mierzy dystans jak wchodzisz, wbiegasz po schodach.

_________________
Nie pozwól, by to czego nie możesz zrobić powstrzymywało Cię od zrobienia tego, co jesteś w stanie zrobić.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Stryd 2.0 (footpod)
Nowy postNapisane: Pn, 11 lutego 2019, 14:25 
Offline
Dyskutant
Dyskutant

Dołączył(a): Cz, 26 kwietnia 2018, 07:53
Posty: 50
Stryd pokaże również jaki dystans przebyły Twoje stopy podczas korzystania z orbitreka. Kiedyś z ciekawości sprawdzałem :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Stryd 2.0 (footpod)
Nowy postNapisane: Pn, 11 lutego 2019, 15:31 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 11 kwietnia 2016, 12:01
Posty: 871
ale piętrów jako tako mi nie policzy ?:)

_________________
Biegasz czy trenujesz ????


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Stryd 2.0 (footpod)
Nowy postNapisane: Pn, 11 lutego 2019, 17:32 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N, 12 października 2014, 14:32
Posty: 3749
Lokalizacja: Szczecin
Nie, to już sobie sam licz ;-)

Wysłane z mojego SM-G950F .

_________________
Nie pozwól, by to czego nie możesz zrobić powstrzymywało Cię od zrobienia tego, co jesteś w stanie zrobić.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Stryd 2.0 (footpod)
Nowy postNapisane: So, 16 lutego 2019, 12:04 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 11 kwietnia 2016, 12:01
Posty: 871
tyle piniendzorów a ten dziad mi piętrów nie liczy :P
ej Keiw... wiesz że jest w Supraślu bieg na 24h ??

_________________
Biegasz czy trenujesz ????


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Stryd 2.0 (footpod)
Nowy postNapisane: So, 16 lutego 2019, 12:32 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N, 12 października 2014, 14:32
Posty: 3749
Lokalizacja: Szczecin
Nie chce mi się jechać ponad 700 km :bum:

Tak w ogóle to po jaką cholerę musisz wiedzieć ile pięter? :bum:
Piętra i tak nie są równe. 3 piętra w mojej pracy to 5 pięter w zwykłym wieżowcu.
Jak wbiegasz na górę, to chyba wiesz ile pięter wbiegasz a ilość razy to już łatwo zliczyć, bo można lapować lub łatwo zobaczyć po profilu wysokości.

_________________
Nie pozwól, by to czego nie możesz zrobić powstrzymywało Cię od zrobienia tego, co jesteś w stanie zrobić.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Stryd 2.0 (footpod)
Nowy postNapisane: So, 16 lutego 2019, 12:51 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr, 10 czerwca 2009, 16:59
Posty: 1218
Lokalizacja: Wrocław
Korzystał już ktoś z nowego pola stryd pace w wersji beta pod garmina?

Jaka jest różnica między korzystaniem z tego pola a innego np configurable pace skoro tempo brane jest od stryda? To nie jest to samo?

_________________
Powroty są ciężkie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Stryd 2.0 (footpod)
Nowy postNapisane: So, 16 lutego 2019, 15:10 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt, 31 sierpnia 2001, 14:06
Posty: 3504
Lokalizacja: zzewszont
thomekh nie rozumiem co napisałeś możesz jaśniej trochę ? gdzie te pole w jakiej becie ?

_________________
dziennik telewizyjny


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Stryd 2.0 (footpod)
Nowy postNapisane: So, 16 lutego 2019, 16:26 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr, 10 czerwca 2009, 16:59
Posty: 1218
Lokalizacja: Wrocław
https://apps.garmin.com/pl-PL/apps/8e471b4d-ddf4-481a-9861-d80f22113f9a

Pole działa jak wyłączy się stryda jako footpod. Trochę bez sensu, bo wtedy dystans będzie szedł z gps. Chyba zaczynają iść w złą stronę.

_________________
Powroty są ciężkie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Stryd 2.0 (footpod)
Nowy postNapisane: So, 16 lutego 2019, 18:26 
Offline
Stary Wyga
Stary Wyga

Dołączył(a): Pn, 10 lipca 2017, 06:06
Posty: 195
Lokalizacja: Białystok
Raczej nie zrozumiałeś. Spora cześć garminów działa tak że jak masz włączony GPS to zegarek bierze tempo z GPS-a, żeby mieć tempo ze stryda trzeba było wyłączyć GPS-a, a nie każdemu to odpowiadało. Ta aplikacja obchodzi to i wyświetla tempo ze stryda niezależnie czy masz włączony gps czy nie. Ukłon do starszych/tańszych garminów.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Stryd 2.0 (footpod)
Nowy postNapisane: So, 16 lutego 2019, 18:32 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt, 31 sierpnia 2001, 14:06
Posty: 3504
Lokalizacja: zzewszont
oki czyli dla mnie bezużyteczna ale miło ze wciąż coś starają się poprawić

_________________
dziennik telewizyjny


Ostatnio edytowano So, 16 lutego 2019, 18:40 przez cichy70, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Stryd 2.0 (footpod)
Nowy postNapisane: So, 16 lutego 2019, 18:34 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr, 10 czerwca 2009, 16:59
Posty: 1218
Lokalizacja: Wrocław
No dobrze, to w takim razie będzie tempo ze stryda a dystans z gpsa. Przecież to się nie będzie zgrywać przy wynikach końcowych - czas, dystans i tempo.
Na szczęście w moim garminie można przy włączonym gpsie przekierować na stryda, więc w sumie dla mnie niepotrzebna ta apka.

_________________
Powroty są ciężkie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Stryd 2.0 (footpod)
Nowy postNapisane: So, 16 lutego 2019, 21:42 
Offline
Stary Wyga
Stary Wyga

Dołączył(a): Pn, 10 lipca 2017, 06:06
Posty: 195
Lokalizacja: Białystok
Z tego co czytałem to działa to tak że tempo i dystans wyświetlane są bezpośrednio ze stryda, ma to minus bo nie można skalibrować stryda.
Zegarek zapisuje dane z GPS-a tak jak było, ale w GC oprócz standardowego tempa i dystansu z gps-a pojawiają się nowe wykresy z tempem ze stryda.
https://club.stryd.com/t/announcing-stryd-pace-beta-testing/12516


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Stryd 2.0 (footpod)
Nowy postNapisane: So, 16 lutego 2019, 22:46 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So, 29 sierpnia 2009, 15:48
Posty: 1829
Lokalizacja: Warszawa
Slawcio napisał(a):
Z tego co czytałem to działa to tak że tempo i dystans wyświetlane są bezpośrednio ze stryda, ma to minus bo nie można skalibrować stryda

Jak nie można? Masz na myśli wg gps?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 933 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 59, 60, 61, 62, 63  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL