Powiadomień na pewno jeszcze nie ma

Wysłane z mojego SM-G950F .
A nie ma gdzieś tego zakopanego w opcjach? Bo m430 też ostrzega.keiw pisze:J
Vantage niestety tylko rejestruje bezczynność, tzn. analizuje czy się nie ruszamy i jeśli tak będzie, to zegarek to zarejestruje, ale niestety nie ostrzega. Dopiero po synchronizacji widać znacznik bezczynność we Flow.
Maly update bo mnie to meczylo i dzis rano zrobilem 2 testy, jeden pod domem znowu, drugi pod praca. W obu przypadkach dystans liczyl sie juz normalnie od razu po nacisnieciu START. W obu przypadkach szybko lapal fixa, odczekiwalem z 10sek po piknieciu. Nie wiem co to bylo wczoraj ale moze wynikalo to z faktu, ze to bylo pierwsze wogole (dziewicze) dla tego zegarka laczenie z satelitami.keiw pisze:To nie jest normalna sytuacja, zegarek powinien zliczać dystans od samego początku. Obserwuj sprawę, może jak następnym razem złapie sygnał GPS to odczekaj jeszcze chwilkę.
Mogło się zdarzyć, że złapał i go zaraz stracił.
W V800 jest proces poszukiwania pokazany w % a tu niestety nie.
Być może pierwszy raz musiał się dłużej dogadać z satelitami.
Możesz zrobić test porównawczy pomiaru pulsu z nadgarstka V-V i z pasa? Najlepiej z jakiegoś biegu zmiennego, z różnym tempem, przebieżki, rytm lub interwał - taka zabawa biegowa.
Edit:
U mnie za pierwszym razem dość długo szukał GPS i chyba dopiero po około 2-3 minutach się dogadał.
w najbliższym czasie po tym jak polar już zrobi co obiecał z oprogramowaniem, myśle że to będzie w okolicach świat, może tuż po. tak koło 8-12 maja. 2021.Sport_Konsulting pisze:
W najbliższym czasie odniesiemy się również do pytań i wątpliwości, które pojawiły się w tym wątku. Pozdrawiamy