Witajcie
Chciałbym Kupić buty ASICS GEL-1120
We Wrocławiu w The Ahelete's Foot kosztują 399zł, i ogólnie to chyba "dużo za dużo", w sklepie 4energy 289zł.
Moje pytanie: czy ten sklep jest solidny, czy towar ma gwarancję jakości, czy są jakieś problemy z wymianą uszkodzonego sprzętu (nie z winy właściciela).
W innym wypadku może przepłacić 100zł i "mieć sklep pod ręką".
Z góry dziękuję za opinie
Sklep sportowy 4energy
- liu bin yan
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Fatal@Error
- Zaprawiony W Bojach
Kupiłem w 4energy 2 tygodnie temu te same, sa oko dzieki mnie zmienili fotki, bo myliły odnośnie tego modelu bo 1120 sa trzy modele 
pozdro

pozdro
Nic nie umiem i nic nie wiem, jestem matoł bity w ciemię...
- liu bin yan
- Rozgrzewający Się
...po "negocjacjach" w The Ahelete's Foot zdecydowałem się na zakup w sklepie 4energy. Zastanawiam się tylko czy w takim mieście jak Wrocław nie ma miejsca na profesjonalny sklep z obuwiem dla biegaczy?
Jeśli macie jakieś spostrzeżenia, chętnie się zapoznam. Irytuję się za każdym razem, jak pomyślę o kupowaniu butów we Wrocławiu, jakby nie było całkiem miłemu miejscu do życia, no może nie dla biegaczy.
Jeśli macie jakieś spostrzeżenia, chętnie się zapoznam. Irytuję się za każdym razem, jak pomyślę o kupowaniu butów we Wrocławiu, jakby nie było całkiem miłemu miejscu do życia, no może nie dla biegaczy.