Mam pytanie. Co ubrać do biegania "na górę". - na okres zimy i wczesnej wiosny, kiedy temperatury są jeszcze niskie. Wolałbym zakupić bluzę i koszulkę sprawdzonej firmy i sprawdzony model. Wiem że w rozsądnej cenie można zakupić bluzy i koszulki firmy NEWLINE. Dostępne są np na stronie http://www.sklep.4energy.pl/product1705 ... ine_-_man/. Niestety nie znam opinii na temat tej odzieży i nie wiem nic na temat konkretnych modeli innych firm, a nie ukrywam, że jestem początkujący.
Będę zatem wdzięczny za opinie i porady.
Dzięki.
Pozdrawiam.
Właściwa odzież na zimę i wiosnę
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Wkleję Tu co Ci już napisałem.
Bez wątpienia jest to bluza biegowa.
Nie znam akurat tej konkretnej bluzy ale patzrąc na nia kojarzę, ze na pewno mam kolegów którzy w niej biegaja.
Po pierwsze NewLine robi naprawdę świetne rzeczy więc można przyjąć, że cokolwiek sie kupi ich produkcji powinno być dobre.
Jeśli chodzi o chłodne dni - to i tak dochodzi zawsze kwestia jakiś dodatkowych rzeczy.
Tą bluzę prawodpodobnie mozna załozyc na gołe ciało i nie zakłądac niczego więcej jeśli temperatura jest powiedzmy w okolicach 8 - 12 stopni. Jeśłi jest cieplej - to już zależy od Twojego osobistego odczuwania chłodu.
Jeśłi jest chłodniej lub wiatr to i tak trzeba pewnie założyć coś dodatkowego - jakąś niebawełnianą koszulke pod spód czy cienką kurtkę przeciwwiatrową na wierzch.
Ale wyglada na dobrą
Bez wątpienia jest to bluza biegowa.
Nie znam akurat tej konkretnej bluzy ale patzrąc na nia kojarzę, ze na pewno mam kolegów którzy w niej biegaja.
Po pierwsze NewLine robi naprawdę świetne rzeczy więc można przyjąć, że cokolwiek sie kupi ich produkcji powinno być dobre.
Jeśli chodzi o chłodne dni - to i tak dochodzi zawsze kwestia jakiś dodatkowych rzeczy.
Tą bluzę prawodpodobnie mozna załozyc na gołe ciało i nie zakłądac niczego więcej jeśli temperatura jest powiedzmy w okolicach 8 - 12 stopni. Jeśłi jest cieplej - to już zależy od Twojego osobistego odczuwania chłodu.
Jeśłi jest chłodniej lub wiatr to i tak trzeba pewnie założyć coś dodatkowego - jakąś niebawełnianą koszulke pod spód czy cienką kurtkę przeciwwiatrową na wierzch.
Ale wyglada na dobrą