Pytanie do kobiet o rajstopy
Witam,
Czy kobiety mogą biegać (a raczej mogą, tylko czy to ma sens) w rajstopach? Chodzi mi o rajstopy i krótkie spodenki. Czy też albo biegają z gołymi nogami albo w dresach/lycrach?
Czy kobiety mogą biegać (a raczej mogą, tylko czy to ma sens) w rajstopach? Chodzi mi o rajstopy i krótkie spodenki. Czy też albo biegają z gołymi nogami albo w dresach/lycrach?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Rozumiem że szukasz super cienkich leginsów i nie wiesz czy rajstopy się sprawdzą? 

Fredziu, Ty jesteś jednak upierdliwy gość. Pytam kobiety o to w czym mogą biegać kobiety.
Masz coś do dodania czy znów chcesz mnie ostrzec, że moje posty będą moderowane jak przyjdzie 'nowe'?
Masz coś do dodania czy znów chcesz mnie ostrzec, że moje posty będą moderowane jak przyjdzie 'nowe'?
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Spokojnie - może Kolega odpisał bo biega w rajstopach a może czuje się kobietą i... odruchowo odpisałpichotnik pisze: Pytam kobiety o to w czym mogą biegać kobiety.

[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
-
- Rozgrzewający Się
Witam,
Rajstop jeszcze nigdy do biegania nie założyłam i raczej tego nie zrobię. Biegam w zależności od temperatury albo w krótkich spodenkach z gołymi nogami albo w długich legginsach. Z zakupem cieńszych lub grubszych legginsów na zimę nie ma problemu więc zakładanie rajstop wdaje mi się bez sensu.
Rajstop jeszcze nigdy do biegania nie założyłam i raczej tego nie zrobię. Biegam w zależności od temperatury albo w krótkich spodenkach z gołymi nogami albo w długich legginsach. Z zakupem cieńszych lub grubszych legginsów na zimę nie ma problemu więc zakładanie rajstop wdaje mi się bez sensu.
Dzięki za odpowiedzi. Chciałem namówić koleżankę na bieganie i szukałem dla niej taniego ubrania na tę porę roku. Widzę wyraźnie, że z rajstop zrezygnujemy.