Uwaga na SPORTUS

Nina21
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej!
Choć nie jest mi do śmiechu, chcę ustrzec następne osoby przed zakupami w firmie SPORTUS.
Kupiłam tam Polara'a RS200sd. Po kilku miesiącach używania okazało się, że zaczął "głupieć" monitor. Pokazywał dziwne dane mimo poprawnie zakładanej opaski z elektrodami.
Chciałam wysłać monitor do serwisu POLARA'a ale okazało się, że "mój" pochodzi z niewiadomego źródła, najprawdopodobniej z USA i w Polsce nie obejmuje go gwarancja. Ponieważ SPORTUS nie odpowiadał na moje mail'e za naprawę monitora musiałam zapłacić z własnej kieszeni.
Wiem, że Polary psują się rzadko, ale mam teraz nauczkę - jeśli tylko kupować sprzęt to z odpowiednią gwarancją!
Nie warto kusić się promocjami i oszczędzać 30-40 zł.
PKO
Awatar użytkownika
Acid
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jeśli polar to tylko w sportprofil, kiedy zaczął wariować wysłałem i bez problemu wymienili mi nadajnik.
Greg
42Irek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja kupiłem w sklepie 4energy - pulsometry pochodzą od oficjalnego dystrybutora, a cena równie atrakcyjna.
konrad_cichy
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ten gosc ktory kupowal w Sportus to chyba nie do konca zdawal sobie sprawe z tego co robi: przeciez do kazdego modelu jest zalaczona polska gwarancja i ja tez mialem problem z Polarem i na podstawie tej gwarancji naprawa odbywa sie bez problemu. Moze warto sprawdzac co jest w srodku opakowania??
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ