Odtwarzacz muzyki

Wilq
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam

Miałem wątpliwości do jakiego działu dodać ten topic, ale odtwarzacz muzyki to jak by nie patrzeć, sprzęt :)

Moje pytanie jest następujące - czy w czasie startu na zawodach słuchacie muzyki? A dlaczego? :)

W sobotę startuję w minimaratonie i zastanawiam się nad wzięciem empetrójki na trasę. Pomimo sporej wagi tego urządzenia (80g?), często z nim biegam po parku. Wydaje mi się, że odpowiednio dobrana muzyka dodaje siły.

Jakie jest wasze zdanie w tej kwestii?
PKO
Sasi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jak dla mnie słuchanie muzyki podczas biegu to połowa przyjemności mniej. Nie ma to jak szum drzew i śpiewające ptaszki :)
W zimę to rzeczywiście muzyka może dodać siły, a i odtwarzacz tak nie ciąży- teraz zrobiło sie ciepło i nie mam gdzie go trzymać podczas biegu, poprostu przeszkadza :(
SaSi :)
ref
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:47:32
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Słuchanie muzyki to odrębna sprawa dla każdego człowieka - jeden lubi, inny nie bardzo. Do tego dochodzi rodzaj muzyki i sprawa kiedy jej się słucha, bo ja np. lubie posłuchać w domku, ale już nie w trakcie biegania. Mam taki tik, że jak sie za bardzo wczuję, to gubie tempo :P heh
O gustach się nie dyskutuje, czy jakoś tak:D heh ale jeśli lubisz to czemu nie! :hej:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ