Buty Hoka
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, czy buty Hoka Torrent 3 M nadadzą się do szybkich odcinków po tartanie? 3/4 roku biegam na bieżni tartanowej na stadionie, a z tego co czytałem są one przeznaczone w teren stąd też pytanie czy nie szukać innego modelu (ten mi się podoba wizualnie) czy są one akceptowalne na tartan. Budżet do 400 zł.
- weuek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42
- Życiówka w maratonie: 3:55
- Kontakt:
Nie, bo to są buty do lasu.
Nie kupuj wizualnie, bo but ma pasować i działać, a nie wyglądać.
Nie kupuj wizualnie, bo but ma pasować i działać, a nie wyglądać.
Lubisz bieganie czy trenowanie cyferek?
-
- Zaprawiony W Bojach
But trailowy (gdzie na tartanie punktem styku będzie jakieś 30-40% powierzchni, tylko te wystające "korki") + odrobina wilgoci = będzie jak na lodowisku.
Jakbym miał 4 stówy z przeznaczeniem stricte na bieżnię to wziąłbym jakieś tanie daily trainery (np. Reebok Floatride Energy 5 / Adidas SL2) i jakieś tanie kolce, jak się trafią słabe warunki albo szybki trening.
Jakbym miał 4 stówy z przeznaczeniem stricte na bieżnię to wziąłbym jakieś tanie daily trainery (np. Reebok Floatride Energy 5 / Adidas SL2) i jakieś tanie kolce, jak się trafią słabe warunki albo szybki trening.
-
- Rozgrzewający Się
Adizero SL2 myślisz że będzie git? Ogólnie moja stopa jest na pograniczu szerokiej i wąskiej. Często jak kupowałem buty z Adidasa to były bardzo ciasne, pytanie czy tutaj tak by byłoAmadeusz pisze: ↑31 gru 2024, 11:37 But trailowy (gdzie na tartanie punktem styku będzie jakieś 30-40% powierzchni, tylko te wystające "korki") + odrobina wilgoci = będzie jak na lodowisku.
-
- Rozgrzewający Się
- weuek
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A ja mam dwa koty, jeden rudy, a drugi czarny. No i co z tego?
-
- Rozgrzewający Się
- weuek
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A to teraz rozumiem. Zabawnie wyszło.
Do takiego podpisu zainspirowało mnie forum, bo zauważyłem, że naprawdę mało kto lubi biegać (często za sukces uważają to, że się zmusili do tego). Jest za to permanentna presja cyferek.
Do takiego podpisu zainspirowało mnie forum, bo zauważyłem, że naprawdę mało kto lubi biegać (często za sukces uważają to, że się zmusili do tego). Jest za to permanentna presja cyferek.