Cześć,
Aktualnie biegam w Brooks Adrenaline 23 gts. Wydaje mi się że przydałaby się jeszcze jedna para do rotacji.
W oko wpadł mi Saucony Tempus, ale jest problem z zakupem tego modelu w sklepach.
Co myślicie o Saucony Endorphin Speed 3? Podobno dla pronatorow jest całkiem ok.
Czy może On Cloudflayer?
Jakieś inne propozycje?
Dzięki,
Szybszy but dla pronatora
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 10-15km chodu/dzien
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Jesli na codzień biegasz w Adrenaline to sprobuj lzejszy i szybszy Brooks Hyperion, ktory rowniez posiada Guiderails.
Ww przez Ciebie buty sa neutralne wiec moga okazac sie zbyt miękkie dla pronatorów.
Pozdrawiam
Ww przez Ciebie buty sa neutralne wiec moga okazac sie zbyt miękkie dla pronatorów.
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Nie wiem jak mogłem przeoczyć takie buty, super propozycja.OnTheRunShoesSF pisze: ↑10 wrz 2023, 06:22 Jesli na codzień biegasz w Adrenaline to sprobuj lzejszy i szybszy Brooks Hyperion, ktory rowniez posiada Guiderails.
Pozdrawiam
Ale czy to możliwe, że w Polsce z tego co widzę można je kupić tylko na zalando?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 10-15km chodu/dzien
- Kontakt:
Nie orientuję się na 100% w zaopatrzeniu /dostępności poszczególnych modeli, jak i powodów dla ktorych niektóre modele bardzo pomocne przy przewleklych dolegliwośćiach /kontuzjach nie sa dostepne w Polsce, a rzadko za Odrą...
- weuek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42
- Życiówka w maratonie: 3:55
- Kontakt:
Są też w innych sklepach. Ale to but niedobry dla zdrowia stopy, na szybkie i krótkie gonienia przeznaczony.