Szybszy but dla pronatora

Trupowa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć,

Aktualnie biegam w Brooks Adrenaline 23 gts. Wydaje mi się że przydałaby się jeszcze jedna para do rotacji.
W oko wpadł mi Saucony Tempus, ale jest problem z zakupem tego modelu w sklepach.
Co myślicie o Saucony Endorphin Speed 3? Podobno dla pronatorow jest całkiem ok.
Czy może On Cloudflayer?
Jakieś inne propozycje?

Dzięki,
PKO
OnTheRunShoesSF
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 10-15km chodu/dzien
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jesli na codzień biegasz w Adrenaline to sprobuj lzejszy i szybszy Brooks Hyperion, ktory rowniez posiada Guiderails.

Ww przez Ciebie buty sa neutralne wiec moga okazac sie zbyt miękkie dla pronatorów.
Pozdrawiam
Trupowa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

OnTheRunShoesSF pisze: 10 wrz 2023, 06:22 Jesli na codzień biegasz w Adrenaline to sprobuj lzejszy i szybszy Brooks Hyperion, ktory rowniez posiada Guiderails.

Ww przez Ciebie buty sa neutralne wiec moga okazac sie zbyt miękkie dla pronatorów.
Pozdrawiam
Nie wiem jak mogłem przeoczyć takie buty, super propozycja.
Ale czy to możliwe, że w Polsce z tego co widzę można je kupić tylko na zalando?
OnTheRunShoesSF
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 10-15km chodu/dzien
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Trupowa pisze: 10 wrz 2023, 09:22 Nie wiem jak mogłem przeoczyć takie buty, super propozycja.
Ale czy to możliwe, że w Polsce z tego co widzę można je kupić tylko na zalando?
Nie orientuję się na 100% w zaopatrzeniu /dostępności poszczególnych modeli, jak i powodów dla ktorych niektóre modele bardzo pomocne przy przewleklych dolegliwośćiach /kontuzjach nie sa dostepne w Polsce, a rzadko za Odrą...
Awatar użytkownika
weuek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42
Życiówka w maratonie: 3:55
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Są też w innych sklepach. Ale to but niedobry dla zdrowia stopy, na szybkie i krótkie gonienia przeznaczony.
Lubisz bieganie czy trenowanie cyferek?

https://runalyze.com/athlete/weuek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ