Cześć, zakupiłem powyższe buty skuszony ich sporą przeceną. Czy normalnym jest że pięta w tym modelu jest trzymana słabo ? Dodatkowo przez grubą warstwę pianki stopa jakby dochodzi do końca buta. Czy ta pianka jakoś się wyrabia z czasem i przez to tył buta bardziej opina stopę ? Moja waga 65 kg , stopa typowego szkieletora - 0 % tłuszczu.
Zapomniałem dodać, że domówiłem jeszcze numer mniejszy aby wyeliminować banalną przyczynę za dużego buta. Tam również poza mniejszą ilością miejsca z przodu tył jest słabo trzymany.
Na butach nie znam się kompletnie, ale czy to możliwe że ten but jest przereklamowany ? Opinie ma raczej bardzo dobre, nigdzie nie widziałem narzekania na mój problem.
Asics Gel Pulse 13 - luźna pięta
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wiążesz na "węzeł biegacza" (runner's knot), przykładasz się ogólnie do wiązania (optymalny nacisk na całej wysokości)?
Nie miałem Gel-Pulse 13 (miałem 11) i tam jakichś szczególnych problemów nie było.
Czasami się zdarza że ten typ tak ma, u mnie np. pięta lekko wyjeżdża w Nike Invincible i nic się nie da zrobić.
Nie miałem Gel-Pulse 13 (miałem 11) i tam jakichś szczególnych problemów nie było.
Czasami się zdarza że ten typ tak ma, u mnie np. pięta lekko wyjeżdża w Nike Invincible i nic się nie da zrobić.