Pozdtawiam
Buty ze stabilizacja
-
przemo997997
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam. Zaczynam biegać tzn. na razie marszobiegi przez miesiac i szukam butów, mam płaskostopie , kupilem kalenji kiprun ld2 stopa juz tak nie ucieka do wewnatrz ale szalu nie ma. Jakie polecacie buty z pożadna stabilizacja mogą miec gruba podeszwe, moga byc brzydkie aby tylko dobrze trzymaly stope
do 800zl.
Pozdtawiam
Pozdtawiam
-
50latek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 47:47
- Życiówka w maratonie: - - -
np. New Balance 860. Na dużą pronację.
A najlepiej wejdź na stronę jakiegoś sklepu z butami i poszperaj.
A najlepiej wejdź na stronę jakiegoś sklepu z butami i poszperaj.
-
przemo997997
- Rozgrzewający Się

A co myślisz o brooks adrenaline gts21?
-
50latek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 47:47
- Życiówka w maratonie: - - -
Nie znam tych butów. Biegam krótko, mam tylko te NB 860, dla mnie jednak za duża stabilizacja i saucony hurricane, one maja małą stabilizację, dla mnie ok, bo mam niewielką pronację.
Dla mnie buty z Decathlonu mają w większości dobrą stabilizację, biegam w tanich run active i są okay dla mnie, Ty jak potrzebujesz większej, szukaj butów z super stabilizacją. Niekoniecznie te NB. Najlepiej przymierzyć i nie kupować pochopnie.
Dla mnie buty z Decathlonu mają w większości dobrą stabilizację, biegam w tanich run active i są okay dla mnie, Ty jak potrzebujesz większej, szukaj butów z super stabilizacją. Niekoniecznie te NB. Najlepiej przymierzyć i nie kupować pochopnie.
-
przemo997997
- Rozgrzewający Się

Z opisu tych butow i opinii wynika ze maja kakretna stabilizacje
-
przemo997997
- Rozgrzewający Się

Wlasnie mam decathlona kalenji kiprun ld 2 i przy chodzeniu czuje ta stabilizacje ale juz podczas biegu nie50latek pisze: ↑03 wrz 2021, 22:42 Nie znam tych butów. Biegam krótko, mam tylko te NB 860, dla mnie jednak za duża stabilizacja i saucony hurricane, one maja małą stabilizację, dla mnie ok, bo mam niewielką pronację.