DIADORA
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Chcę wam przedstawić markę, która dopiero wchodzi do Polski.
Mowa o Włoskiej Diadorze.
Pierwszy but biegowy Diadora stworzyła w 1975 r. Mają więc kawał doświadczenia biegowego. Buty z kategorii T1 dostępne są na ten moment w trzech sklepach z profesjonalnymi butami do biegania w Polsce. Biegostacja.pl jest właśnie sklepem, w których te buty już są dostępne. Modele z kategorii T1 nie będą dostępne w żadnych dużych sieciach sprzedaży.
Modele:
DIADORA MYTHOS BLUSHIELD 6
DIADORA MYTHOS BLUSHIELD VOLO
DIADORA MYTHOS BLUSHIELD VOLO W
DIADORA MYTHOS BLUSHIELD 6 W
Technologia BLUSHIELD – dynamiczna amortyzacja. Jedyna dostępna technologia ograniczająca asymetryczny bieg między prawą a lewą stopą. Co ciekawe technologię blushield można zobaczyć w podeszwie buta w specjalnym okienku do tego przygotowanym.
Model dla kobiet różni się nie tylko rozmiarem jak u większości producentów. Diadora stosuje do wykonywania butów inne kopyto szewskie. Damskie byty uwzględniają ergonomię kobiecej stopy.
Dbałość o szczegóły, włoski styl i elegancja są widoczne w każdym bucie.
Mowa o Włoskiej Diadorze.
Pierwszy but biegowy Diadora stworzyła w 1975 r. Mają więc kawał doświadczenia biegowego. Buty z kategorii T1 dostępne są na ten moment w trzech sklepach z profesjonalnymi butami do biegania w Polsce. Biegostacja.pl jest właśnie sklepem, w których te buty już są dostępne. Modele z kategorii T1 nie będą dostępne w żadnych dużych sieciach sprzedaży.
Modele:
DIADORA MYTHOS BLUSHIELD 6
DIADORA MYTHOS BLUSHIELD VOLO
DIADORA MYTHOS BLUSHIELD VOLO W
DIADORA MYTHOS BLUSHIELD 6 W
Technologia BLUSHIELD – dynamiczna amortyzacja. Jedyna dostępna technologia ograniczająca asymetryczny bieg między prawą a lewą stopą. Co ciekawe technologię blushield można zobaczyć w podeszwie buta w specjalnym okienku do tego przygotowanym.
Model dla kobiet różni się nie tylko rozmiarem jak u większości producentów. Diadora stosuje do wykonywania butów inne kopyto szewskie. Damskie byty uwzględniają ergonomię kobiecej stopy.
Dbałość o szczegóły, włoski styl i elegancja są widoczne w każdym bucie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Cena nie zachęca.
Ta technologia związana z ograniczeniem asymetrii to dla Siedlaka.
Zaraz dam info Tomkowi
Wysłane z mojego Pixel 5 .
Ta technologia związana z ograniczeniem asymetrii to dla Siedlaka.
Zaraz dam info Tomkowi

Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ale jak wchodzi do Polski? Przecież korki czy halówki do piłki to z Diadory zajeżdżam z 20lat temu. I nie była to jakaś anonimowa marka w moim otoczeniu.
Wysłane z mojego M2007J17G .
Wysłane z mojego M2007J17G .
Tu kiedyś był link do bloga i komentarzy 

-
- Zaprawiony W Bojach
Dopiero za którymś razem poprawnie odczytałem nazwę tej technologii BLUESHIELD. Pomogło przetarcie oczu ze zdziwienia gdy pomyślałem, że w końcu któryś producent postanowił być szczery jeśli chodzi o działanie jego systemów i technologii.
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Nie jesteś z tym sam 

Mój Blog "Luźne wpisy"
- Pablope
- Zaprawiony W Bojach
Zgadzam się z Tobą że anonimowe to nie są. Ja Diadora kojarzę jeszcze z podstawówki, czyli 30lat wstecz.Dariush pisze:Ale jak wchodzi do Polski? Przecież korki czy halówki do piłki to z Diadory zajeżdżam z 20lat temu. I nie była to jakaś anonimowa marka w moim otoczeniu.
Zakupiłem "Bullshita" trójki. Nie wiem jak się mają do szustek, ale tym butem można klepać raczej spokojne czasy. I tylko zakupiłem że cena była promocyjna 240zł z 740zł szok.
Kod: Zaznacz cały
Jedyna dostępna technologia ograniczająca asymetryczny bieg między prawą a lewą stopą.

Waga:
L349 P356

Pierwsze wybieganie i 13km w średnim tempie 4:20. Ja jakoś szybki nie jestem. I są to czasy raczej szybsze dla mnie. But raczej twardy. Ale takiego lubię.

Założyłem że wybieganie 600km będzie dobrym wynikiem. Pewnie będzie i tak więcej.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Buty dobre dla Siedlaka nazywają się Boston a nie jakieś shity czy jak im tam 

viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
- Pablope
- Zaprawiony W Bojach
Nie wątpię, aby Bostony były złe. Sam wiesz najlepiej. Ale słuchając tego ichniego chłytu marketingowego, że
To wydaje się że to but dla Ciebie
Jedyna dostępna technologia ograniczająca asymetryczny bieg między prawą a lewą stopą.

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Jestem chętny do testowania.Pablope pisze:Nie wątpię, aby Bostony były złe. Sam wiesz najlepiej. Ale słuchając tego ichniego chłytu marketingowego, że
Informacja dla Diadory: rozmiar 43

viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze