Columbia Montrail Attempt
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 43:44
- Życiówka w maratonie: brak
Ktoś biega w tych butach? Jak wypada rozmiarowka? Teraz biegam w Altrach ale zajechałam je po roku całkowicie i spodobały mi się właśnie te. cena jest bardzo przystępna jak dla mnie. I czy drop 8mm jest jakoś szczególnie odczuwalny?. W Altrach jest 0.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 43:44
Miesiąc minął a ja nadal tych butów nie kupiłam. 
Naprawdę nikt w nich nie biega? Oprócz M. Świerca ? A może ogólnie o butach biegowych Columbia Montrail ktoś się wypowie? Chodzi mi głownie o rozmiarówkę.

Naprawdę nikt w nich nie biega? Oprócz M. Świerca ? A może ogólnie o butach biegowych Columbia Montrail ktoś się wypowie? Chodzi mi głownie o rozmiarówkę.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Kupiłem kiedyś ich model Alpine FTG i w porównaniu do Salomona albo Inov-8 rozmiarówka była sporo zaniżona (FTG rozmiar: 43.5 EU / 10.5 US / 9.5 UK / 28,5 CM był zdecydowanie większy od SPEEDTRAK rozmiar: 44 2/3 EU / 10.5 US / 10 UK / 28,5 CM i X-talona 44.5 EU / 11 US / 10 UK/ 29 CM)
Musiałem je odesłać, bo były za duże.
Lubię niski drop i zaczynam odczuwać każdy powyżej 6 mm, ale do 8 mm myślę, że można jeszcze przywyknąć. 9 mm u mnie było by taką granicą. Z drugiej strony, jeśli biegałaś ostatnio tylko w 0 mm, to możesz się czuć nieswojo. Najlepiej przymierzyć.
Musiałem je odesłać, bo były za duże.
Lubię niski drop i zaczynam odczuwać każdy powyżej 6 mm, ale do 8 mm myślę, że można jeszcze przywyknąć. 9 mm u mnie było by taką granicą. Z drugiej strony, jeśli biegałaś ostatnio tylko w 0 mm, to możesz się czuć nieswojo. Najlepiej przymierzyć.