Suunto Spartan Ultra czy Garmin Fenix 5 ?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48:18
- Życiówka w maratonie: brak
Czy moze ktos udzelic pomocy w wyborze pomiedzy tymi dwoma zegarkami?
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 4:27:31
Tak samo jak cały internet i wszystkie porównania na wszystkich forach:
Użytkownicy Garmina napiszą ci Fenix jest genialny - Bierz Garmina.
Użytkownicy Spartana napiszą ci Spartan jest świetny - Bierz Spartana.
A tak naprawdę to dwa wbrew pozorom różne zegarki.
Ja mam kilka SPartanów i zgadnij co ci mógłbym napisać. Naprawdę trzeba mieć trochę jednak własnego rozumu. Poczytać co już jest w sieci bo uwierz mi obydwa zegarki są prześwietlone na wszystkie możlwie sposoby. I wybrać to co ci najbardziej odpowiada, Polecam też wizytę w sklepie i porównania ich na ręku, porównanie jak działąją i jakie mają ekrany.
PS. BIERZ SPARTANA JEST GENIALNY
Użytkownicy Garmina napiszą ci Fenix jest genialny - Bierz Garmina.
Użytkownicy Spartana napiszą ci Spartan jest świetny - Bierz Spartana.
A tak naprawdę to dwa wbrew pozorom różne zegarki.
Ja mam kilka SPartanów i zgadnij co ci mógłbym napisać. Naprawdę trzeba mieć trochę jednak własnego rozumu. Poczytać co już jest w sieci bo uwierz mi obydwa zegarki są prześwietlone na wszystkie możlwie sposoby. I wybrać to co ci najbardziej odpowiada, Polecam też wizytę w sklepie i porównania ich na ręku, porównanie jak działąją i jakie mają ekrany.
PS. BIERZ SPARTANA JEST GENIALNY
- blazko
- Zaprawiony W Bojach
Jak już sprawdzisz w internetach opcje obydwu zegarków, porównasz je pod każdym interesującym Ciebie względem i dojdziesz do wniosku że i jeden i drugi oferuje podobne funkcjonalności oraz, że nadal nie wiesz na co się zdecydować, idź do sklepu w którym możesz dotknąć każdy z nich. Pomacaj, poklikaj w menu i wybierz co Ci lepiej leży.BartoliniBartłomiej pisze:Czy moze ktos udzelic pomocy w wyborze pomiedzy tymi dwoma zegarkami?
ps. Fenix 5x jest najlepszy!