Nie masz pulsometru ? To co z ciebie za biegacz !

Awatar użytkownika
KUBATRIX
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Z tego co widzę to ciuchami nikt się nie przejmuje mogą być tanie ale zegarek to już musi być taki za minimum 500zł i więcej. Widzę oferty na olx i allegro to jest masa zegarków do sprzedania typowo biegowych i to takich topowych z wysokiej półki z mnóstwem opcji dla doświadczonych biegaczy. Czyżby reszta stroju się nie liczyła ? A może nikt nie zwraca uwagi na inne ciuchy oprócz zegarka. Smartfonem już nie da się zaszpanować bo nawet dzieciaki w przedszkolu je posiadają.
"Nie masz pulsometru ? To co z ciebie za biegacz ?" To chyba motto większości sprzedających topowe pulsometry :bum: Nie wiem czym się takie osoby kierują przy zakupie ale często widzę oferty zegarków które pochodziły może z 2, 3 miesiące i są wystawiane na sprzedaż. Czyżby taki kombajn zegarek stał się za trudny do obsługi dla amatorów biegania ? A może za szybko się takie osoby zniechęcają mnóstwem opcji takich skomplikowanych pulsometrów.
Albo hype związane z bieganiem powoli maleje i moda na bieganie zamieni się z innym trendem.
Szukasz czegoś biegowego ? Właśnie sprzedaję kilka rzeczy :)
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5727301
PKO
Slawrumia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Moim zdaniem najważniejsze są dobre buty, pulsometr na początku dobra rzecz, potem kiedy już czujemy kiedy biegamy w tlenie a kiedy powyżej nie ma znaczenia

Wysłane z mojego HTC 10 .
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A moim zdaniem to sie Wam nudzi :bum:
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

i to bardzo
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
tomhusky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A ja uważam, że to dobra prowokacja :taktak:
Pierwszy rok biegania, już nie mówię o dwóch, powinien być bez pulsometru, powinniśmy poznać swoje ciało, oddech, progi zmęczenia, zachowania organizmu przy różnych obciążeniach, itd. GPS wtedy można brać z telefonu. Po takim okresie czasu pomiar pulsu i zegarek z GPS zacznie nam już pomagać a nie tylko odwracać uwagę od przyjemności biegania.
Osoby zaczynające biegać od zera uzbrojeni w pulsometr i gps i ciągle w niego wpatrzeni, to ten sam poziom biegaczy którzy do złamania godziny na dyszkę pytają o plany treningowe, a tu wystarczy zaczać spokojnie truchtać ale regularnie 3 - 4 razy w tygodniu, o podstawach zdrowego odżywiania czy należytej diecie już nie wspominając.
Gefalor
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam mam pytanie szukam smartwatcha z pulsometrem do 300 zł, chciałbym dowiedzieć się co możecie polecić. Do sklepu Topszop mam 20 procent zniżki i mają tam taki smartwatch z pulsometrem - OVERMAX TOUCH 2.5 uważacie że to będzie dobry pomysł? Ta zniża przemawia za kupnem. Chyba że macie jakieś inne propozycje? Ten overmax wygląda bardzo elegancko i do tego ma wszystkie potrzebne funkcje, ale nie znam się zbyt na tym i zastanawiam się co możecie polecić.
Slawrumia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A to coś ma wogóle gps?

Wysłane z mojego HTC 10 .
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ