tytuł to typowy clickbait, aż tak dobrze w moim życiu jeszcze nie jest :D
Ale skoro już przyciągnąłem uwagę, to będę potrzebował pomocy. Poszukuję zegarka, który:
- zmierzy mi puls
- zapamięta pokonaną trasę
- sprawdzi się też w jeździe na rowerze
- będzie wygodny
- połączy ze słuchawkami i będzie miał wgrany odtwarzacz muzyki (chętnie dowiem się jak dużo zegarków ma tę cechę)
- zgra dane treningowe bez większego problemu na komputer (lub gdziekolwiek indziej)
Wygląd nie ma aż takiego znaczenia, ale na pewno będzie wzięty w końcowym rozrachunku pod uwagę. Na co dzień chodzę w zegarku bardziej casual, ten byłby tylko stricte do treningów. Nie musi mierzyć mi ilości kroków czy faz snu.
Zależy mi na tym, żeby w miarę zbliżania się okresu letniego odłożyć telefon. Przyzwyczaiłem się trenować z moim uzależnieniem na ramieniu, jednak chciałbym nieco sprofesjonalizować dalej swoje podejście. Ciężko mi się biega bez muzyki (najłatwiej byłby ją odstawić), więc konfiguracja zegarek + słuchawki bezprzewodowe wydaje się być najlepsza.
Budżet - właściwie, bez znaczenia. Im taniej, tym lepiej, ale jestem gotowy wydać do 1,5k PLN. Docelowo planowałem w okolicach 1k, jednak wiadomo jak to bywa z gadżetami - dopłać 100zł i będziesz miał wodotrysk

póki co znalazłem jeden sensowny:
TomTom Runner 3 Cardio+Music
Będę bardzo wdzięczny za pomoc, na kazde pytanie pomocnicze odpowiem możliwe szybko.