Warty ceny ? Wycena

RoliG
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 58:25
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Garmin fenix 1 + pas

Warty kupna za 100zł ?

Jaka jego wartosc ?
"Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni !!"

Pierwszy półmaraton zaliczony https://bieganie.pl/forum/viewtopic.php ... 2&start=30

Endomondo
Polar Flow
PKO
marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jeśli chcesz kupić używany zegarek, to najważniejsza jest bateria (nie wiem, czy da się w tym modelu wymienić). Nie wiem co chcesz biegać - ale kilka godzin trzymania baterii to absolutne minimum, a tutaj z używkami może być różnie. Co z tego, że super zegarek jak Ci bateria będzie trzymała godzinę i nawet na rozgrzewkę przed 10km nie będziesz włączał bo potem na biegu padnie, o ukończeniu choćby HM nie chcę nawet pisac. Druga rzecz - czy ma wszystkie potrzebne Ci funkcje? Zegarek jest tak długo na rynku, że napisano o nim wszystko - możesz doczytać.
biegam ultra i w górach :)
Iaaf
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

marek84 pisze:Jeśli chcesz kupić używany zegarek, to najważniejsza jest bateria (nie wiem, czy da się w tym modelu wymienić).
A w jakim to zegarku bateria jest niewymienialna?
(uprzedzając odpowiedź, to w GF: 305, 310, 410 itd... da radę wymienić)
marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pozostaje jeszcze kwestia ceny takiej wymiany + "pewności wykonania" tej operacji. Dodatkowo używane rzeczy jednak już te kilka lat działania mają za sobą, a nie jest to sprzęt projektowany na dziesięciolecia.

Czytaj: czy to wszystko się opłaca w porównaniu do kupna nowego zegarka ze sklepu i z gwarancją (nawet uboższego w funkcje).
biegam ultra i w górach :)
Awatar użytkownika
turbojajko
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

należy dodać, ze budzetowy sprzet ale nowy jest niejednokrotnie lepszy od topowych modeli sprzed ok 4 lat, a dotyczy to elektroniki w ogóle , nie tylko zeg z gps ... :taktak:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ