,,Zestaw startowy"

Awatar użytkownika
Robertson
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam szanownych forumowiczów! :)
Chciałbym dla zdrowotności porobic trochę km na świezym powietrzu. Co polecacie jeśli chodzi o odzież i akcesoria, które sa niezbędne do tego by komfortowo i bez narazenia zdrowia pobiegac w zimie? Jakie męskie dresy czy kurtka będą najlepsze? Czy jakiś element ubioru ogrzewający ciało dodatkowo się przyda? Cena aż tak bardzo nie gra roli. Wymiary XL, ale to chyba nie ma takiego znaczenia w tej chwili.
Dziękuję z góry za pomocnicze odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam!
Robert
PKO
zeluzg
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja zaczynałem biegać w najtańszych butach Nike które dorwałem gdzieś na wyprzedaży w 50 style. Teraz jest sporo wyprzedaży wiec można kupić tanio. W domu znajdź jakieś spodnie dresowe i kurtkę. Jak ci się bieganie wkręci to potem będziesz sobie uzupełniał garderobę. Szkoda od razu pakować się w koszty.
Awatar użytkownika
drantos
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Do biegania wiele na początek nie trzeba, jak się wkręcisz to dobierzesz sobie sprzęt :)
Ale jak już chcesz coś kupić to rozejrzyj się za odzieżą termoaktywną, ja lubię biegać zimą w bandanie, taki mały gadżecik, mi odpowiada :)
Sprawdźcie jak skuteczne są naturalne preparaty! http://bez-sls.pl/szampon-przeciwlupiez ... skuteczny/
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ