Witajcie,
dzisiaj niestety bez powodzenia próbowałem podłączyć trzecie urządzenie do Garmin Express na moim PC. Po kliknięciu "dodaj urządzenie" prawidłowo wynajduje mi mojego Forerunnera 15, jednak próbując zalogować się na konto w celu zsynchronizowania wyskakuje okno jak na obrazku. Przy połączeniu innego zegarka na inne konto nie ma problemu, sama aplikacja jest zaktualizowana.
Ktoś spotkał się może z podobnym problemem lub ma pomysł jak go rozwiązać?
Problem z dodaniem urządzenia do Garmin Express
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Program masz w najnowszej wersji ?
- Jaca_CH
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:57
- Życiówka w maratonie: 3:28:03
W razie czego kontakt z Garminem:
Poland.Support @ garmin.com
Też mam problemy z FR15 ale nieco innego rodzaju, koresponduję z nimi już chyba od 2 tyg. Na razie bez efektu ale odpisywać odpisują
Poland.Support @ garmin.com
Też mam problemy z FR15 ale nieco innego rodzaju, koresponduję z nimi już chyba od 2 tyg. Na razie bez efektu ale odpisywać odpisują

-
- Dyskutant
- Życiówka w maratonie: brak
Program zaktualizowałem więc jest w najnowszej wersji.
To pozostaje chyba rzeczywiście kontakt z garminem...może telefonicznie uda się szybciej załatwić niż mailowo chociaż
EDIT: Dzisiaj na trzeci dzień po wystąpieniu problemu urządzenie zostało dodane !
Pojawił się za to inny problem: nie mogę dokonać aktualizacji z powodu zbyt małej ilości miejsca. Fakt, wolne jest jedynie 79 KB (z 945 KB). Wszystkie aktywności już usunąłem-co więc mam zrobić?

EDIT: Dzisiaj na trzeci dzień po wystąpieniu problemu urządzenie zostało dodane !

Pojawił się za to inny problem: nie mogę dokonać aktualizacji z powodu zbyt małej ilości miejsca. Fakt, wolne jest jedynie 79 KB (z 945 KB). Wszystkie aktywności już usunąłem-co więc mam zrobić?
- Jaca_CH
- Zaprawiony W Bojach
Może usuń (skopiuj gdzieś na bok na czas aktualizacji) pliki językowe. Zostaw tylko polski. Są w katalogu TEXT. Co więcej? Niestety nie mam pojęcia.
Przy okazji... czy nie zechciałbyś zrobić małego testu
Chodzi o zmianę stref tętna w Garmin Connect i przesłanie tego do zegarka.
U mnie po takiej właśnie operacji synchronizacja kończy się błędem. Wsparcie Garmina jak na razie nie daje rady
Przy okazji... czy nie zechciałbyś zrobić małego testu

Chodzi o zmianę stref tętna w Garmin Connect i przesłanie tego do zegarka.
U mnie po takiej właśnie operacji synchronizacja kończy się błędem. Wsparcie Garmina jak na razie nie daje rady

- Jaca_CH
- Zaprawiony W Bojach
Z FR 235 wydaje mi się, że to nie ma sensu. Musiałoby być z FR15.
Chodzi o zmianę stref tętna w Garmin Connect i wysłanie tego do zegarka FR15.
U mnie właśnie po takiej zmianie stref tętna pojawia się błąd synchronizacji z zegarkiem.
Chodzi o zmianę stref tętna w Garmin Connect i wysłanie tego do zegarka FR15.
U mnie właśnie po takiej zmianie stref tętna pojawia się błąd synchronizacji z zegarkiem.