Tomtom jest droższy o 500 złotych, dlatego chciałbym Was doświadczonych zapytać czy jest to wszystko warte 500 złotych ?

bartochm pisze:Pomiar pulsu z nadgarstka jest mniej dokładny jak ten z pasa na pulsometr co idzie na minus TomToma.
Polar to po mojemu machina typowo biegowa/treningowa. Nie jako taki typowy monitor aktywności bo pulsometr na pasie itd.
Moja narzeczona ma tego TomToma - niby fajny bajer, jej się podoba, krótko trzymająca bateria jej nie przeszkadza ( z wszystkimi bajerami jak 3 godziny podziała to jest dobrze ), ale ja jako sprzęt typowo do treningu i do analizy brałbym Polara, a do muzy nadal używał telefonu albo kupił tanie mp3. Do tego do TomToma musisz mieć słuchawki BT, nie wszystkie działają z nim i za nic w świecie bym nie wydał tych 500zł więcej na TomToma.
Podsumowując (moje odczucia ) TomTom - gadżet, bajer, wszystko w sobie i może być monitorem aktywności, Polar machina typowo do treningu.
Teraz decyzja po Twojej stronie czego szukasz.
Nie wypowiadaj sie kolego na temat TomToma skoro nie masz pojęcia o czym mówisz.bartochm pisze:Pomiar pulsu z nadgarstka jest mniej dokładny jak ten z pasa na pulsometr co idzie na minus TomToma.
Polar to po mojemu machina typowo biegowa/treningowa. Nie jako taki typowy monitor aktywności bo pulsometr na pasie itd.
Moja narzeczona ma tego TomToma - niby fajny bajer, jej się podoba, krótko trzymająca bateria jej nie przeszkadza ( z wszystkimi bajerami jak 3 godziny podziała to jest dobrze ), ale ja jako sprzęt typowo do treningu i do analizy brałbym Polara, a do muzy nadal używał telefonu albo kupił tanie mp3. Do tego do TomToma musisz mieć słuchawki BT, nie wszystkie działają z nim i za nic w świecie bym nie wydał tych 500zł więcej na TomToma.
Podsumowując (moje odczucia ) TomTom - gadżet, bajer, wszystko w sobie i może być monitorem aktywności, Polar machina typowo do treningu.
Teraz decyzja po Twojej stronie czego szukasz.
Tak jak podkreśliłem kilkukrotnie to moje subiektywne odczucia co do tego zegarka.mareko pisze:
Nie wypowiadaj sie kolego na temat TomToma skoro nie masz pojęcia o czym mówisz.
To bardzo dobry sprzęt. Dużo tego testowałem i wiem co mówie bo TT używam od pół roku.