Cześć,
Czepię się metodologii i niektórych odpowiedzi. Bo jak masz odpowiedz na pytanie "ile razy w tygodniu biegasz?" w postaci 1-4, to generalnie załatwia z 90% biegaczy, wiec wartość poznawcza żadna. podobnie z kilometrażem - 180- 300 o_O
Podoba mi się też stweirdzenie "biegam w triathlonach" oraz "zorganizowane biegi sportowo-rekreacyjne"
Podobnie jak po przejściu na kolejną stronę ankiety widzę: "JEŻELI ODPOWIEDŹ W PYTANIU 12 -> BRZMIAŁA NIE -> PROSZĘ PRZEJŚĆ DO KOLEJNEJ SEKCJI, a pod spodem pytanie nie ma numeru, to ni cholery nie wiem o jakie pytanie chodzi
W tym pytaniu trzymając się grup z odpowiedzi nie uwzględniach osób biegających >43 i <100
W dodatku we wrześniu pytasz o zawody w minionym roku kalendarzowym (2015), co jest już trochę nieaktualne, jak zaraz kończy się bieżący sezon dla większości.
pytanie 21 - jeśli zaznaczę w pierwszej odpowiedzi TAK, i w następnych tez TAK, to wyjdzie bałagan

we wcześniejszych skala zaczyna się od zdecydowanie nie, a kończy na zdecydowanie tak, a tutaj zaczyna się od nie, a kończy na zdecydowanie tak

A jak biegam cały rok, niekoniecznie przy ładnej pogodzie to co mam wpisać? Tutaj chyba odpowiedzi niekoniecznie sa rozłączne, wyczerpujące i wykluczające się wzajemnie.
pytanie 23 - skala ułozona jest odwrotnie niż wczesniej :/
pytanie 27 - czy według Pana, a zaraz potem "odnieś się do"
Dobra, poznęcałem się, ale ankieta wypełniona, a to powyżej pokazuje Ci z grubsza, że niektóre pytania mogą mieć obniżoną wartość poznawczą, albo zawierać błędy w odpowiedziach.