Jaki zegarek kupić?

lukieagles
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak50:11
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam.
Chciałbym się Was poradzić.
Przymierzam się do kupna zegarka marki Garmin. Chce przeznaczyć max 1200 zł. Myślę o Garmin Forerunner 230 lub Garmin 620. Obydwa w zbliżonej cenie w RTV EURO AGD. Myślałem też o Garminie Forerunner 235 hr ale boję się że odczyt tętna z nadgarstka będzie niedokładny.
Proszę o porady.
PKO
Sebast91
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nie kupuj 620 jest to zegarek starszy z mniejszym ekranem i nie jest jeszcze tak smart nie ma powiadomien z telefonu i calej reszty ktore posiadaja 235/230. Ja uzywam 230 i jestem z niego bardzo zadowolony i szczerze to bym go chyba tylko wymienil na 735 ale to daleka przyszlosc zegarek kupilem po premierze czyli mam go prawie rok i zawsze moge na niego liczyc nosze go 24h na dobe.
lukieagles
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dzięki :) a puls podaje w miarę dokładnie? Chodzi mi o interwały itp. Jak z podświetleniem i baterią u Ciebie?
Sebast91
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Garmin 230 nie ma pomiaru z nadgarstka tylko uzywam pasa i wszystko jest ok. Bateria trudno powiedziec laduje jak podczas treningu wyskoczy mi alert o slabej baterii ale tak patrzac to jest ponad tydzien no a podswietlenie to roznie mowia jedni ze troche slabo inni ze ok mi to nie przeszkadza
Awatar użytkownika
krzysztof jot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Polecam 230. Bardzo dobry GPS, i wszystko co niezbędne.
Opis zdjecia test - http://www.biegamwmiescie.pl/garmin-for ... -230-test/
Pozdrawiam
Krzysztof
-
www: http://www.biegamwmiescie.pl/
facebook: https://goo.gl/OEr4q4
lukieagles
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dzięki za odpowiedzi.
Porównując Garmina 230 a Suunto Ambit 3 Sport to który waszym zdaniem warto wybrać?
michal_c
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeśli chodzi o 230 to można kupić w dobrej cenie w t- fitness, w niedzielę są rabaty 5%,a standardowo 40 zł za newsletter więc cena poniżej 1 tyś za zegarek z hrm
"Najbardziej lubię rozmawiać sam ze sobą. Oszczędzam w ten sposób czas i
unikam kłótni."Oscar Wilde
lukieagles
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

dzięki. Z tym że 230 hr nie ma chyba w sprzedaży na tej stronie co podałes
widzę ze jest z hr :)
Fugazus
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Cześć,
Właśnie mam taki sam dylemat. 1000 na zegarek i w sumie waham się cały czas między Garminem 230 a Suunto A3. Problem w tym, że ten Garmin wygląda jak plastikowa zabawka z odpustu i po prostu obawiam się, że gdzieś go przypadkiem rozwalę :(
Fugazus
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dobry wybór - ja swojego nurka mam prawie 10 lat i choć nie jest szwajcarski śmiga rewelacyjnie. Szkoda, że ciężko dostać Seiko "Samuraja" piękny zegarek, mi się nie udało upolować.
Sebast91
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Fugazus pisze:Cześć,
Właśnie mam taki sam dylemat. 1000 na zegarek i w sumie waham się cały czas między Garminem 230 a Suunto A3. Problem w tym, że ten Garmin wygląda jak plastikowa zabawka z odpustu i po prostu obawiam się, że gdzieś go przypadkiem rozwalę :(
Niestety muszę cie zmartwić od premiery rok temu nosze 230 dzien i noc sciagam tylko do ladowania i zbytnio go nie oszczedzam i niestety nie chce sie rozwalic :( A tak serio to warto kupic folie/szklo na ekran i cieszyc sie uzytkowaniem ja jestem mega zadowolony i nie zmienie garmina na nic innego
purple
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Fugazus pisze:Cześć,
Ale to sa dwa rozne zegarki i nie chodzi tu o producenta, a przeznaczenie.
Przeciez garmin 230 to stricte biegowy zegarek, ma mozliwosc rejstracji treningu rowerowego z czujnikiem predkosci/kandecja. Activity tracker, parowanie z telefonem, sterowanie muzyka itp elementy.
Ambit to bardziej komputer biegowy (wydaje mi sie ze piszesz o ambit 3 nie wersji R/S) z mozliwoscia wgrywania map, z barometrem, multisportowy bo i plywanie i rower, z wgrywaniem wlasnych aplikacji i od cholery jeszcze innymi opcjami.

Wiec dwa zegarki o zupelnei roznym przeznaczeniu.
Poczytaj moze tutaj o obu i wyciagnij wnioski: https://www.dcrainmaker.com/
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ