Fenix 2 ,pytanie do uzytkownikow

Awatar użytkownika
gumpinoga59
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 35,35
Życiówka w maratonie: 2,59,22
Kontakt:

Nieprzeczytany post

od kilku dni posiadam Fenixa 2,mam pytanie ,czy w czasie treningu obojetnie jakiego po wcisnieciu pauzy na ekranie wyswietla sie komunikat WZNOW, i to jest w prostokatnym okienku ktore wlasnie zakrywa prawie cale okno wyswietlacza i nic pod nim nie widac ,nic nie mozna podejrzec,czas ,km tempo,,, itp ,czy jest jakis sposob zeby tego glupiego komunikaty nie bylo na ekranie ?
10 km - 35,35
15 km -56,23
półmaraton - 1,20,19
maraton- 2,59,22
avatar- widocznosc mikroskopijna, medal z NYC maraton
PKO
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

komunikatu się nie pozbędziesz ale jeśli mnie pamięć nie myli wystarczy, że przyciskami góra/dół zaczniesz przewijać ekrany i będziesz miał podgląd do danych... ale F2 już od dawna nie mam więc mogę się mylić
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Awatar użytkownika
gumpinoga59
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 35,35
Życiówka w maratonie: 2,59,22
Kontakt:

Nieprzeczytany post

masz racje,tylko chwilowo znika jak wciskam gora/dol , jakies chore to jest jak dla mnie ... zaslonili caly ekran glupim komunikatem WZNÓW tak jakby ktorys z nas byl glupi i nie widzial ze po przerwie nalezy wlaczyc zegar...... ciekawe vczy autopauza tez ma taki komunikat,moze to byloby rozwiazaniem
10 km - 35,35
15 km -56,23
półmaraton - 1,20,19
maraton- 2,59,22
avatar- widocznosc mikroskopijna, medal z NYC maraton
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ