Komentarz do artykułu Czy Garmin VIRB Ultra 30 sprawdzi się jako kamera dla biegaczy ?
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Czy Garmin VIRB Ultra 30 sprawdzi się jako kamera dla biegaczy ?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:59:50
Mialem ostatnio okazje wpasc na kilka dni w Bieszczady i na szlaku spotkalem piechura spokojnie sobie maszerujacego z kamerka go-pro na piersi.
Do motocyklistow z kamerkami sie juz przyzwyczailem. Opatrzyli mi sie rowniez maratonczycy ze stick'ami na iphony, ale pieszy?
Pewnie niedlugo to bedzie wymog, z uwagi na ubezpiecznie OC, NNW, czy inne
Czlowiek nie bedzie mogl wyjsc z domu, bez "osprzetu" bo bedzie to bardzo niebezpieczne, a i pochwalic sie z 40 minutowego biegu na parkrunie nie bedzie jak
Do motocyklistow z kamerkami sie juz przyzwyczailem. Opatrzyli mi sie rowniez maratonczycy ze stick'ami na iphony, ale pieszy?
Pewnie niedlugo to bedzie wymog, z uwagi na ubezpiecznie OC, NNW, czy inne

Czlowiek nie bedzie mogl wyjsc z domu, bez "osprzetu" bo bedzie to bardzo niebezpieczne, a i pochwalic sie z 40 minutowego biegu na parkrunie nie bedzie jak
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ale zastanawia mnie, czy te nagrania się gdzieś potem pokazują? No bo jak człowiek nagra godzinę jakiegoś ruchu to może potem chce to pokazać? Np z maratonów? Może znacie jakieś nagrania, chętnie zobaczę.
- KrzysiekJ
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:00 z treningu
- Życiówka w maratonie: 2:57:26 atest
Chciałbym uprzejmie zauważyć, że ParkRun to 5km, zatem statystycznie będzie to nagranie mniej więcej dwudziestominutowe (a nie jak napisałeś czterdziestominutowe).
No chyba że doliczyłeś rozgrzewkę i dochodzenie do siebie po wysiłku
Gdzieś czytałem, że kamery są niezwykle popularne pośród kierowców w Rosji z uwagi na częste próby wymuszeń tamtejszej policji.

Gdzieś czytałem, że kamery są niezwykle popularne pośród kierowców w Rosji z uwagi na częste próby wymuszeń tamtejszej policji.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:59:50
Ja zauwazylem taka korelacje, ze z kamerkami "podrozuja" ci co biegaja tak blizej 40 min, a nie 20.KrzysiekJ pisze:Chciałbym uprzejmie zauważyć, że ParkRun to 5km, zatem statystycznie będzie to nagranie mniej więcej dwudziestominutowe (a nie jak napisałeś czterdziestominutowe).
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 2.40.14
- Kontakt:
Adam np ten film z ostatniej soboty. Bieg na 60 km z kamerą Go Pro https://www.youtube.com/watch?v=dYm5XmIrsF4
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Dzieki, jeden z rzadkich chyba przypadków kiedy z takiego nagrania powstaje coś sensownego.
- gumpinoga59
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 35,35
- Życiówka w maratonie: 2,59,22
- Kontakt:
fajny filmik, nawiasem mówiąc też dziwię się po co komu big brother w czasie biegu, słuchawki w uszach, kamera na głowie.... co jeszcze?
10 km - 35,35
15 km -56,23
półmaraton - 1,20,19
maraton- 2,59,22
avatar- widocznosc mikroskopijna, medal z NYC maraton
15 km -56,23
półmaraton - 1,20,19
maraton- 2,59,22
avatar- widocznosc mikroskopijna, medal z NYC maraton
- Chatson
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:09
- Kontakt:
I po co być niewolnikiem sprzętu? Jak dla mnie jest to zbędny bajer 

"Nic nie jest szczególnie trudne do zrobienia, jeśli tylko rozłożyć to na etapy"
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Dla Ciebie. Ale jak ktoś zrobi fajny filmik to z chęcią obejrzysz ?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja ostatnio pożyczyłem gorpo na tygodniowy pobyt w stanach.
Od miesiąca nie ruszyłem nagrań z porannego truchtanie po plażach i 3 dni jeżdżenia po LA rowerem :P
Plan byl(jest) zrobić kilku minutowy filmik na pamiątkę że byłem, widziałem i po biegałem
Może kiedyś powstanie hehe
Sent from my iPhone .
Od miesiąca nie ruszyłem nagrań z porannego truchtanie po plażach i 3 dni jeżdżenia po LA rowerem :P
Plan byl(jest) zrobić kilku minutowy filmik na pamiątkę że byłem, widziałem i po biegałem

Może kiedyś powstanie hehe
Sent from my iPhone .