Na rowerze jak się jedzie i kolarz widzi kolarza to często wystawiają rękę. U biegających na te 15 osób które minąłem żadna nie kiwnęła nawet głowa

biegasz na stadionie?KUBATRIX pisze: Na rowerze jak się jedzie i kolarz widzi kolarza to często wystawiają rękę. U biegających na te 15 osób które minąłem żadna nie kiwnęła nawet głowaJednemu kiwnąłem głową to patrzył jak na wariata.
![]()
NIe koniecznie początkujący. Czasem ci co już nieco potrafią i akurat trenują ostro, albo chcą robić takie wrażenie (koło mnie takich widuję). ALbo tacy, co mocno cisną, żebyś ich nie wyprzedził, a jak wyprzedzisz, to niby Cię nie widzą, bo... bezsensowne dywagacje. Biegasz po to żeby Cię zauważali? Pobiegnij w górach, jak mijasz strzałki ze szlakami, a na nich tu 2 godziny, tam 3 , a Ty po prostu skręcasz i lecisz tam, gdzie oni się zastanawiają czy tędy, czy jakoś inaczej. Albo jak zatrzymasz się w schronisku na jakieś picie, albo popatrzeć. Też będą się patrzeć. Tyle że Ty nie koniecznie odpowiesz, bo ... itd.squarePants pisze: Zazwyczaj nie odmachują początkujący, którzy jeszcze nie czują ducha, albo strachliwe dziewczyny.