Też mi się podoba.Ciekawe czy ten wyświetlacz będzie na żywo tak samo dobrze wyglądał(Garmin np w materiałach reklamowy je trochę retuszuje i na żywo nie robią takiego wrażenia).
Zmiana kodu 3 z przodu:)
10km- 39.04 @3:54 pace
HM- 1:29:03 in progress
M- 3:14:12 in progress
Przyznam, że czekałem na tą premierę ale nie wiem jakie kosmiczne technologie i nowe parametry musiałby Spartan oferować, bo pełnej specyfikacji jeszcze nie widać, abym miał sprzedać swojego V800 i dokładać 2k do nowego Suunto.
Ładny ale ciekawi mnie czy będzie miał "choroby wieku dziecięcego" czy Suunto, które przyzwyczaiło nas do niezawodności po raz kolejny udowodni że tak jest.
Ta "premiera" to chyba tylko ze względu na wyciek lub aby Ci co coś planują wstrzymali się bo praktycznie to nic nie wiadomo więcej niż miesiąc temu - zdjęcia te same, szczegółowych danych nie ma, realnych zdjęć nie ma (jedynie troszkę na instagramie widać u tych co testują...)
Cena to 3100-3400 PLN - na wygląd to już fajna biżuteria jest
Nabywców znajdzie na pewno sporo wśród tri czy ultra którzy bardzo dużo wydają na swoje sporty...
tomhusky pisze:Przyznam, że czekałem na tą premierę ale nie wiem jakie kosmiczne technologie i nowe parametry musiałby Spartan oferować, bo pełnej specyfikacji jeszcze nie widać, abym miał sprzedać swojego V800 i dokładać 2k do nowego Suunto.
polimerowa obudowa, szafir w standardzie, antena wbudowana w kopercie, ekran LCD o dużej jasności, dotykowy ale z opcją wyłączenia i obsługi przyciskami, tempo z nadgarstka lub footpod, ale przede wszystkim nowe liczne funkcje które dopiero zostaną uruchomione w Movescount (mapy termiczne itp bajery).
Tu kilka zdań > http://www.biegamwmiescie.pl/suunto-spa ... ra-review/
"The Suunto Spartan will not be compatible with the Suunto Apps" - producent zdradził wczoraj trochę więcej szczegółów, choć wszystko ciągle jakieś tajemnicze https://the5krunner.com/2016/06/08/suun ... questions/
Ostatnio zmieniony 09 cze 2016, 11:13 przez mow_mi_stefan, łącznie zmieniany 1 raz.