pulsometr kompatybilny z windows phone za ok. 200zl

lukieagles
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak50:11
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich biegaczy☺
Dłuższy czas poszukuję pulsometru który by działał z moją Lumią 640 i aplikacją Runtastic. Bardzo trudno coś znaleźć ponieważ większość pulsometrów działa z Androidami. Może być pulsometr w formie zegarka z tym że chciałbym by można było zgrywać sesje do aplikacji biegowych. Pomóżcie proszę... Dzięki ☺
PKO
Awatar użytkownika
bartochm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:41

Nieprzeczytany post

Podejmujesz się praktycznie niemożliwego...
Sam próbowałem, nawet udało mi się nawiązać połączenie z tym paskiem ant+ z Decathlonu, ale przekazać to do aplikacji jest niemal niemożliwe.

Windows Phone nie wspiera takich rzeczy prawie w ogóle, a po ostatnich decyzjach Microsoftu, które imho uśmiercą tą platformę nie spodziewałbym się, że developerzy zainwestują i powstaną paski i aplikacje z nimi współpracujące.

Teoretycznie miał być kiedyś DecathlonCoach na WP (na androida i iOS jest ), który ogarnąłby te paski, ale z informacji Decathlonu wiem, że nie dostali od Microsoft pozwolenia na wprowadzenie tej aplikacji. Gdy napisałem na ten temat do MS by powiedzieli mi czemu blokują aplikacje powiedzieli mi, że to nie sa informacje publiczne i nic mi nie powiedzą...

WP to była dobra baza a teraz schodzi na psy, więc jak chcesz mieć telefon co ogarnie takie rzeczy to niestety czeka Cie powrót do andka.
lukieagles
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak50:11

Nieprzeczytany post

Moze zegarek zgralby sesje do swojej strony na necie? Mpglbys cos polecic?
Awatar użytkownika
bartochm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:41

Nieprzeczytany post

lukieagles pisze:Moze zegarek zgralby sesje do swojej strony na necie? Mpglbys cos polecic?
Zapraszam do działu techno - tam masz testy i takich zegarków jest od groma i trochę, ale budżet 200zł jest ciut ubogi jak na taki zakup. Nie zauważyłem samego pulsometru który miałby opcję zapisu i zgrywania do portalu. Jak już to zegarek z GPS i pulsometrem - ONmove 200 z Decathlonu to koszt 400zł.
asdrubal
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 49

Nieprzeczytany post

Na jakimś forum windows phone wyczytałem ze Lumia działa z tym:

http://allegro.pl/pulsometr-medisana-bl ... 32516.html

Sam nie testowałem wiec nie potwierdzę. Pulsometr jest dopiero widoczny z poziomu aplikacji.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ