Czy ktoś może podrzucić coś sprawdzonego do konwertowania fitlog na tcx/gpx/fit, żebym przetestował czy u mnie podziała (wcześniej ten program FitlogTcxConverter działał, ale może Endo coś zmieniło i się posypało)? Sprawdzałem co prawda na innej stronie i tam tcx wszedł dobrze i wykres też był, więc wina gdzieś po stronie Endo leży. Ogólnie mówiąc - może ktoś kurde ma ten zegarek z Geonaute/Kalenji i radzi sobie z Endo.
Konwersja .fitlog na inny użytkowy format
- b@rto
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 38:38
- Życiówka w maratonie: brak
Cholerka, nie mam pojęcia czy to dobre miejsce na tego typu temat... Mam zegarek z Geonaute i formatem wyjściowym eksportowanych plików jest *.fitlog. To mogę w niewiele miejsc wrzucić, praktycznie tylko run-log daje możliwość importu tego formatu. Konwertuję na *.tcx programem FitlogTcxConverter i wrzucam na Endo, ale od dobrych 2, może 3 tygodni nie wyświetla mi się wykres tempa na Endomondo a z kolei na run-log nie ma wcale wykresów.
Czy ktoś może podrzucić coś sprawdzonego do konwertowania fitlog na tcx/gpx/fit, żebym przetestował czy u mnie podziała (wcześniej ten program FitlogTcxConverter działał, ale może Endo coś zmieniło i się posypało)? Sprawdzałem co prawda na innej stronie i tam tcx wszedł dobrze i wykres też był, więc wina gdzieś po stronie Endo leży. Ogólnie mówiąc - może ktoś kurde ma ten zegarek z Geonaute/Kalenji i radzi sobie z Endo.