Witam wszystkich forumowiczów.
Jako aktywna uczestniczka głównie biegów krótkich ( 5 km i 10 km) pozwoliłam sobie napisać post który niejako łączy moja pasję biegową z życiem zawodowym i myślę że przedstawione informację mogą być inspiracja dla wielu z Was.
Prowadzę firmę Projektant Nadruków którą pewnie część z Was kojarzy z zeszłorocznych maratonów m.in. w Łodzi, Lublinie czy Gdańsku podczas których na żywo przy naszym stanowisku każdy fan biegania mógł wykonać nadruk na koszulce z dowolnie wybraną grafiką.
http://projektantnadrukow.com.pl/
W tym roku nasza atrakcja na maratony i inny imprezy sportowe nadal będzie promowana ale dodatkowo ze względu na liczne zapytania, w naszej pracowni w Warszawie na Nowy Świat 60 można wykonywać nadruki na koszulkach i strojach biegowych dostarczonych przez klientów.
Nadruki wykonujemy już od 1 sztuki.
Koszulki można dostarczać osobiście lub przesyłać poczta lub kurierem.
Dzięki technikom flex, druku bezpośredniego i termo-transferu nadrukiem może być zarówno napis, logo jak i zdjęcie.
Do dyspozycji naszych klientów oddajemy grafika która pomaga w doborze techniki nadruku jak i w ramach zamówienia tworzy projekt całego nadruku.
Charakteryzuje nas ekspresowe wykonanie gdyż w trybie standardowym czas realizacji to 2 dni robocze a w trybie pilnym nadruk wykonywany jest przy kliencie.
W przypadku dodatkowych pytań, zapraszam do odwiedzenia naszej strony internetowej lub do kontaktu mailowego projektant.nadrukow@gmail.com i telefonicznego 537 762 798 gdzie postaramy się odpowiedzieć na wszelki pytania w kwestii nadruków.
Pozdrawiam i do zobaczenia,
Nadruki na koszulkch biegowych i nie tylko
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 1:29:54
- Życiówka w maratonie: brak