Słuchawki bezprzewodowe do biegania z lidla.
-
- Rozgrzewający Się
Witam.
Dziś w lidlu pojawiły się słuchawki bezprzewdowe do biegania. Od dawna przymierzam się do kupna bezprzewodowych. Cena konkurencyjna, co o nich myślicie, warto kupić? Może ktoś już kupił, jakieś pierwsze wrażenia.
Pozdrowienia.
Dziś w lidlu pojawiły się słuchawki bezprzewdowe do biegania. Od dawna przymierzam się do kupna bezprzewodowych. Cena konkurencyjna, co o nich myślicie, warto kupić? Może ktoś już kupił, jakieś pierwsze wrażenia.
Pozdrowienia.
-
- Rozgrzewający Się
P.s. poprawka, błąd z mojej strony. Słuchawki mają się pojawić w sobotę. W gazetce stoi jak byk.tziobro pisze:Witam.
Pozdrowienia.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A może napiszesz o jakich słuchawkach mowa to wtedy wszyscy postaramy się odpowiedzieć na to pytanie 

-
- Zaprawiony W Bojach
o tych, co DWA MIESIĄCE TEMU były w Lidlu przez TYDZIEŃ.
-
- Rozgrzewający Się
aa to wtedy co siedziałem w fotelu z kalendarzem i gazetką z lidla w ręce
moje ulubione zajęcie 

-
- Wyga
- Kontakt:
Teoretycznie 4h wystarczą na kilka treningów. I będzie motywacja do złamania 4h w maratonie 
Szczerze mówiąc, patrząc na gazetkę, te słuchawki średnio mi się widzą. Ale może uda mi się dzisiaj do biedry podskoczyć i zobaczyć jak to jest na prawdę. Bo widzę kilka ciekawych rzeczy w gazetce.

Szczerze mówiąc, patrząc na gazetkę, te słuchawki średnio mi się widzą. Ale może uda mi się dzisiaj do biedry podskoczyć i zobaczyć jak to jest na prawdę. Bo widzę kilka ciekawych rzeczy w gazetce.
Tu jestem:
- Endomondo - tu można zobaczyć ile biegam
- runforfun.com.pl - tu można poczytać jak biegam
- Instagram - a tu można pooglądać jak biegam
- bartochm
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:41
unknownman pisze:Teoretycznie 4h wystarczą na kilka treningów. I będzie motywacja do złamania 4h w maratonie
Kupiłem i fakt ze nie używałem ich jakoś specjalnie długo, ale są całkiem fajne

-
- Rozgrzewający Się
da się w nich słuchać muzyki? no i czy słuchawki nie wypadają z ucha podczas biegu?
- bartochm
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:41
Trzeba się pobawić z EQ w telefonie bo na neutralnym ustawieniu strasznie brzmią, tak bez wyrazu, ale chwila z EQ i dają radę.adam_anton pisze:da się w nich słuchać muzyki? no i czy słuchawki nie wypadają z ucha podczas biegu?
W biegu mi wypadła mi prawa raz, ale ja zawsze miałem z tym problem bo mam uszy jakieś takie ulepy dziwne i to pewno przez to. Poza tym raz na 10km to nie tragedia,
-
- Rozgrzewający Się
spróbuj skorzystać z pianek comply jeśli masz problem z wypadaniem słuchawek z ucha.
Fajnie dopasowują się do kanału, i lepiej zatykają ucho dzięki czemu mniej słyszysz co się dzieje wokół i muzyka lepiej brzmi
Fajnie dopasowują się do kanału, i lepiej zatykają ucho dzięki czemu mniej słyszysz co się dzieje wokół i muzyka lepiej brzmi
-
- Wyga
- Kontakt:
To nie zawsze jest takie lepszeadam_anton pisze:dzięki czemu mniej słyszysz co się dzieje

Co do wypadających słuchawek mam podobny problem. Ale rozwiązaniem były po prostu słuchawki z "zausznikiem". Dla mnie to najwygodniejsza opcja.
Tu jestem:
- Endomondo - tu można zobaczyć ile biegam
- runforfun.com.pl - tu można poczytać jak biegam
- Instagram - a tu można pooglądać jak biegam
-
- Rozgrzewający Się
Najlepsze, bo w tedy nie wypadają z uchaunknownman pisze:To nie zawsze jest takie lepszeadam_anton pisze:dzięki czemu mniej słyszysz co się dzieje
Co do wypadających słuchawek mam podobny problem. Ale rozwiązaniem były po prostu słuchawki z "zausznikiem". Dla mnie to najwygodniejsza opcja.