Witam,
Moją przygodę z bieganiem rozpoczęłam w lutym br, bardzo się wciągnęłam i zaczęłam się zastanawiać nad kupnem zegarka z pulsometrem. Obecnie biegam z aplikacją Nike+ na telefonie. Widziałam, że są dostępne zegarki za ok. 50 zł z pulsometrem (takie z Lidla i z Decathlonu), ale w komentarzach widziałam, że pomiary się nie zgadzają, jest sens w ogóle kupować zegarek za taką cenę? Szukałam nawet po używanych i "chińszczyznach", niestety nie stać mnie na nic droższego obecnie...
Lepiej nic nie kupować, jeśli ma być to takie badziewnie? A może wiecie gdzie można kupić sam pulsometr kompatybilny z androidem niedrogo?
Zegarek z pulsometrem za 50 zł?
- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:12
- Życiówka w maratonie: 3:23:55
- Kontakt:
Nie mam doświadczeń z marką Geonaute (Decathlon), ale mają zegarek za 59PLN. Możesz spróbować. Jak nie będziesz zadowolona to Decathlon nie robi dużych problemów ze zwrotem/wymianą. Ogólnie z takimi tanimi sprzętami to jest tak, że trzeba mieć szczęście do egzemplarza. Czasem trzeba spróbować kilka razy.
Mój blog na forum: 2016 trzy maratony w tym dwa naprawdę
Komentarze do bloga
Endomondo: https://www.endomondo.com/profile/14642690

Komentarze do bloga
Endomondo: https://www.endomondo.com/profile/14642690

- Szybki90
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie kupuj syfu ja 2 lata z tel biegalem z tel ze wzgledu na muzyke a teraz ja odrzucilem od 3 miechow z zegarkiem Polar M400 , zbieraj to Ci sprzedam bo chce model wyższy.
NEVER GIVE UP
- Szybki90
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bez sensu trenowac i trzymac sie wartosci ktore klamia. A jak polecisz bieg jakis to zegarek z pulsometrem zlapie kogos bd zaklucenia i to juz koszt totalny zegarek taki za 60zl to tylko chyba jako godzina lub stoper sie sprawdza.
NEVER GIVE UP