szukam starych Asicsów kayano 15, pomocy.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kupię [STARY MODEL] Asicsy Kayao 15, najbrzydsze buty świata, w rozmiarze 38,5. Moje po 5 latach ostatecznie się rozpadły, inne modele nie zdały egzaminu, a w sierpniu pierwszy maraton. Czy ktoś z Was ma takie i mu zalegają, albo może pokierujecie mnie, gdzie szukać (do otletów Asica w Factory wawa pisałam). Pomocy, tęsknie za tymi butami jak nie wiem. Najwygodniejsze, dopasowane, nigdy nic mi nie obtarły. Kosmicznie brzydkie, ale najlepsze.
- KrzysiekJ
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:00 z treningu
- Życiówka w maratonie: 2:57:26 atest
Jeśli jesteś w desperacji to na allegro wystawiony jest rozmiar 39 za niecałe 40zł + przesyłka (używane).
Do sierpnia jeszcze kawał czasu. Ja bym jednak poszukał pośród nowszych (tzn. dostępnych w regularnej sprzedaży) modeli.
Do sierpnia jeszcze kawał czasu. Ja bym jednak poszukał pośród nowszych (tzn. dostępnych w regularnej sprzedaży) modeli.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Szukałam i wypróbowałam 2 inne modele, ale to nie to samo. Nie tak trzymają stopę, przytarły mi też śródstopie mimo, że biegam w nich już dłuższy czas. Dzieki za info o 39, ale będą za duże. Nic to, będę szukać dalej, nie tracą nadziei. A może Ty mógłbyś mi polecić buta o podobnych parametrach, który teraz jest dostępny?
- jarjan
- Zaprawiony W Bojach
Aktualnie model 22.
Na nogach miałem, ale nie biegałem.
Odczucia jak najbardziej pozytywne.
Nie mają asymetrycznego sznurowania jak w 15.
No i oczywiście bardzo drogie, chociaż damskie są tańsze.
Koncepcyjnie jest to kontynuacja tego samego buta.
Na nogach miałem, ale nie biegałem.
Odczucia jak najbardziej pozytywne.
Nie mają asymetrycznego sznurowania jak w 15.
No i oczywiście bardzo drogie, chociaż damskie są tańsze.
Koncepcyjnie jest to kontynuacja tego samego buta.
Biegam, więc jestem. :)
pozdrawiam
Jarosław
pozdrawiam
Jarosław