Nowe buty;)
- Laufer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55.13,---
- Życiówka w maratonie: brak
Chciałbym skorzystać z waszych rad, a więc moje stare obuwie do biegania nie nadaje się już do dalszej eksploatacji, więc postanowiłem kupić nowe. Moją uwagę przykuła ta para: http://allegro.pl/buty-do-biegania-adid ... 47958.html. Czy ktoś z was miał już styczność z tym obuwiem? Zależy mi by były dobre do długich wybiegań (tzn. 10-18km). Jeśli mój typ się raczej nie sprawdzi to poproszę o wasze sugestie. Z góry dziękuję za odpowiedzi. P.S. stopa neutralna, trening 3-4 razy w tygodniu.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Być może się sprawdzi. To zależy od tego, czy spasuje się z twoimi stopami. Zauważ jednak, że but nie ma gumowego bieżnika. Zazwyczaj takie buty z gołą pianką bardzo się ślizgają na gładkich, wilgotnych nawierzchniach, takich jak nowy asfalt, beton itp.
Edit:
To jest wersja tych butów z bieżnikiem. Prawdopodobnie w 2014 były z gumą, a w 2015 bez niej. Na podstawie tego filmiku, but mógłby mi przypaść do gustu.
Edit:
To jest wersja tych butów z bieżnikiem. Prawdopodobnie w 2014 były z gumą, a w 2015 bez niej. Na podstawie tego filmiku, but mógłby mi przypaść do gustu.
-
- Zaprawiony W Bojach
Zobacz na all... adidas response boost sa za 199 plus wysylka ,ja swoja pierwsza pare kupilem za 399 teraz kupuje druga . Rozmiar 44 wazy 270 gram, biegam treningi i starty do połmaratu, na wiosne debiut w maratonie . But dynamiczny, lekki i w stosunku do response 2M ma wiecej miejsca w palcach.
Na hurtowniasportowa.net zapisujac sie do newslettera dostaniesz rabat i wyjdzie mniej niż 200 zł.
Na hurtowniasportowa.net zapisujac sie do newslettera dostaniesz rabat i wyjdzie mniej niż 200 zł.
-
- Wyga
Szukam nowych butów na wiosnę, biegam teraz w asics gel roz 47, biegam 70% pięta 30% środstopie w zależności od tempa i terenu, jakie buty, podjarałem się nike flyknit 4.0 ale lokalnie ciężkie do kupienia. Dziękuję.
- Laufer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55.13,---
-
- Rozgrzewający Się
Jaki dokładnie masz model Asicsa? Acisc Gel....? Potem trzeba zapytać się, ile ważysz, po jakich najwierzchniach biegasz i ile km tygodniowo robisz? Rozumiem, że potrzebujesz butów do codziennego treningu a nie startów, czy tak?crazzyiwan pisze:Szukam nowych butów na wiosnę, biegam teraz w asics gel roz 47, biegam 70% pięta 30% środstopie w zależności od tempa i terenu, jakie buty, podjarałem się nike flyknit 4.0 ale lokalnie ciężkie do kupienia. Dziękuję.
Piszesz, że Flyknity są trudne do dostania "lokalnie". Co dla Ciebie znaczy lokalnie, gdzie mieszkasz?
-
- Wyga
Biegam teraz w takich http://www.amazon.co.uk/ASICS-Gel-Trail ... B00ROW0RRISłwek.GL pisze:Jaki dokładnie masz model Asicsa? Acisc Gel....? Potem trzeba zapytać się, ile ważysz, po jakich najwierzchniach biegasz i ile km tygodniowo robisz? Rozumiem, że potrzebujesz butów do codziennego treningu a nie startów, czy tak?crazzyiwan pisze:Szukam nowych butów na wiosnę, biegam teraz w asics gel roz 47, biegam 70% pięta 30% środstopie w zależności od tempa i terenu, jakie buty, podjarałem się nike flyknit 4.0 ale lokalnie ciężkie do kupienia. Dziękuję.
Piszesz, że Flyknity są trudne do dostania "lokalnie". Co dla Ciebie znaczy lokalnie, gdzie mieszkasz?
Ważę 78kg tygodniowo robię 25km, teren zróżnicowany, ścieżka rowerowa, utwardzone ścieżki leśne odrobina betonu. Zdecydowałem się na flyknit 4.0, gdyż uważam że prosto stąpam po glebie, chciałbym popracować nad technika stawiania stopy, but dobrze wygląda, miałem wcześniej nike dual fusion 2 były ok lecz kupiłem za małe. Czy ma to sens kupno takich butów dla mnie?