Nike Wild Trail Shield

MoCker
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Szukam butów na jesienno - zimowe bieganie po leśnych ścieżkach. Bez napinki na jakieś ultra itd. Czy ktoś z szanownych forumowiczów biega w tych butach i może coś więcej na ich temat powiedzieć?
PKO
MoCker
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Nikt, nic ?
Awatar użytkownika
Jupiter
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 44:16
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zerknij do tego wątku
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=37&t=36529
są wymieniane jako tańsza alternatywa
Awatar użytkownika
radslo1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:53
Życiówka w maratonie: 3:21:47

Nieprzeczytany post

Mam te buty i uważam, że są bardzo dobre do niezbyt częstego biegania po leśnych ścieżkach. Przebiegłem w nich nieco ponad 200 km. Nie oszczędzałem. Po błotnistej glinie, po lesie i trochę po asfalcie pokrytym śniegiem. Kupiłem je o ile dobrze pamiętam za 149 PLN w Go Sporcie. Wygodne i wyglądają na solidne. Nie wiem co będzie po 500, 800 km ale na razie ok.
Awatar użytkownika
Jupiter
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja zrobiłem ponad 400 km . Głownie las i szutrowe ścieżki . Ostatnio HM Kampinoski w mokrych warunkach . Po wyczyszczeniu wyglądają jak nowe . Mała amortyzacja ale to dla mnie nie problem , wzmocnione czuby parę razy uchroniły palce przed korzeniami
MoCker
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dziękuję za opinie. Zdecydowałem się je kupić.
Awatar użytkownika
Jupiter
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jupiter pisze:Ja zrobiłem ponad 400 km . Głownie las i szutrowe ścieżki . Ostatnio HM Kampinoski w mokrych warunkach . Po wyczyszczeniu wyglądają jak nowe . Mała amortyzacja ale to dla mnie nie problem , wzmocnione czuby parę razy uchroniły palce przed korzeniami
:ech: Niestety muszę trochę zweryfikować opinie o tych butach, po 600 km tylko las i szutry . Na prawym bucie na zewnętrznej części cholewki w okolicach łączenia z podeszwą na długości około 8 cm nastąpiło przetarcie .Wizualnie wyglądały bardzo dobrze, sama podeszwa nie uległa zniszczeniu ale asfaltu tylko doświadczała naprawdę na krótkich odcinkach. Same właściwości " trakcyjne" jak na moje bieganie były wystarczające , niestety ostatnio dzień przed krótkim biegiem cross'owym kiedy miały szanse ponownie się sprawdzić trafiły do reklamacji .(plus została uznana) ,teraz stoje przed wyborem Wildhorse lub Terra Kiger
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ